Почина бащата на "Еврофутбол"

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
18:08 / 23.06.2024
26847
Основателят на първата българска букмейкърска компания - "Еврофутбол" Стефан Найденов е починал след дълго боледуване. Известният с прякора си "Цеката" хазартен бос е бил погребан преди два дни в тесен семеен кръг.

От доста време бизнесменът се беше оттеглил напълно, а с делата на компаниите му се занимаваха двамата му синове - Боян и Цветомир.

Стефан Найденов – Цеката, е роден през 1946 г. в Троян. Той основава дружеството "Еврофутбол“ през 1993 година. По онова време негов съдружник в бизнеса е Васил Божков.

След като "Еврофутбол“ затваря врати, Стефан Найденов и неговите синове създават собствена фирма на име "Brobet Limited", която стопанисва хазартния бранд "Efbet" в България.

Цеката е сред първите бизнесмени у нас, които навлизат в хазартния сектор, след като в миналото купува кафето "Колумбия“ в София и го превръща в казино. Малко по-късно прави истински фурор с компанията "Еврофутбол“, която имаше множество пунктове.

Виж коментарите (0)
Още новини от Национални новини:
Обявиха червен код за половин България!
Депутати от "Величие" са заплашвали един от основателите на парти...
Вижте какво ни чака в следващите часове
Задържаха българка, издирвана за трафик на бебета в Гърция
Автомобил се запали в движение на Дунав мост
Ето какво показват изследванията на водата в Черно море


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).