Почина член на семейство Стораро, отмениха участия

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
17:55 / 14.08.2024
33598
Голяма трагедия връхлетя едно от най-известните музикални семейства в България - Стораро. Информацията идва директно от Фики Стораро, който в свое стори реши да разкрие пред приятели, близки и последователи за един от най-черните дни в живота си. 

Заради огромната загуба фамилията отменя участията си за известно време и не е ясно кога точно отново ще може да видим любимците на куп българи на сцената.   

Починал е дядото на Фики и баща на Тони Стораро - Фикрет. Именно на него е кръстен и популярният изпълнител, който участва в "Като две капки вода". Той качи стори в профила си в социалната мрежа в което казва следното:

"Най-любимият ми човек на света ни напусна. Човекът, на който съм кръстен и имено му нося с гордо вдигната глава. Големият Фики - моето всичко! Моят дядо - ангел! Обичам те дядо! Завинаги ще си в сърцето ми!".

Виж коментарите (0)
Още новини от Национални новини:
Десета годишна конференция на тема пътна безопасност "Визия 0" - ...
Доц. Ангел Кунчев алармира
Палавник си поръча две компаньонки вкъщи, работата стигна до поли...
Източногерманец: Опитахме да избягаме през България, но ахтополск...
Банките ни готвят нова секира
Едва ли цените на дрехите от "Тему" и "Шейн" щяха да са толкова е...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).