Почина мечокът Боби

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
13:45
1300
С натъжени сърца Ви съобщаваме, че мечокът Боби вече не е сред нас. 

През последните две години той се бореше със сериозно заболяване на кожата. Наскоро здравето му се влоши и се наложи да претърпи операция на главата. След многобройни изследвания и лечения, установихме, че състоянието му е причинено от автоимунно заболяване, съобщиха от Парка за мечки в Белица

Преди спасяването му през 2001 г., 27-годишният мечок беше танцуваща мечка в България. Тъй като е спасен в ранна възраст, Боби нямаше белези, останали от носенето на вериги, както останалите бивши "танцуващи мечки“, живеещи в защитеното убежище. С пристигането си в ПАРК ЗА МЕЧКИ Белица, който ЧЕТИРИ ЛАПИ управлява съвместно с ФОНДАЦИЯ БРИЖИТ БАРДО, Боби се превърна в спокойно мече, което с чара си грабна сърцата на много посетители, както и на целия екип на парка. 

"Той беше най-доверчивото и любопитно мече, което имаше невероятна връзка с гледачите си, въпреки преживяванията си от миналото. Една от най-интересните му черти беше, че той сякаш забелязваше графика на персонала и поздравяваше любимите си гледачи в началото на всяка смяна", допълват от парка.

Виж коментарите (0)
Още новини от Национални новини:
МВР вече има достъп до базата данни на тол системата, да му мисля...
МВР потвърди за арестуван техен служител
Възрастна жена загина след катастрофа
Непълнолетно момиче е станало жертва на сексуално посегателство, ...
Областният на Пловдив проведе среща с ръководството на полицията ...
Илков: До края на годината можем да станем членове по сухопътен Ш...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).