Поход за защита на традиционните семейни ценности в няколко града в страната

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
13:15 / 14.06.2024
2073
Поход за Семейството и New life (Нов Живот). Началото му ще бъде дадено в 16:00 часа, а мястото е сцена "Раковина“ в Морската градина. Продължителността е 4 ч.

Заставаме отново за утвърждаване на брака само от мъж и жена, в подкрепа на традиционните християнски и общочовешки семейни ценности и добродетели, и в защита на правата на родителите и децата без да ги противопоставяме, пишат организаторите.

За останалите градове София, Пловдив, Бургас, Русе и други ще има отделни събития със същото име - "Поход за Семейството".

Отговори на въпроси за събитието можете да намерите в нашия сайт на адрес: family.bg/pohod. Започнахме подготовката на събитието в град Варна за 2024 г. Организации и лица, които искат да се присъединят към дейностите по организирането - бизнеси, фондации, сдружения, религиозни общности и частни лица (без политически партии и техни представители), могат да се свързват с нас на имейл office@family.bg, допълват инициаторите на мероприятието.

Виж коментарите (0)
Още новини от Национални новини:
Полк. Елин Алексов за авиокатастрофата край Граф Игнатиево: Карти...
Студ на кристали, вижте градусите тази сутрин
Нов протест при фармацевтите
Мъгливо утро със слани, но слънце следобед
Важно съобщение от родна банка: Решихме да дадем нов живот на кар...
Известен психиатър: Психиатрията е единствената специалност без к...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).