ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Агро
Повдигнаха обвинение на Станишев
Автор: Екип Plovdiv24.bg 13:26 / 14.07.2010Коментари (7)3743
© Plovdiv24.bg
Прокуратурата повдигна обвинение на бившия премиер Сергей Станишев. Днес той се яви в националното следствие с адвокатите си. На излизане експремиерът съобщи, че му е повдигнато обвинение, но без да уточнява по кой текст от наказателния закон.

Станишев коментира, че никога не се е съмнявал, че това ще се случи. По думите му това е политическа поръчка и се цели да се отвлече вниманието на обществото. На Станишев не е наложена никаква мярка за неотклонение.

От прокуратурата уточниха, че е обвинен за загубването на седем доклада. Става въпрос за три документа от ДАНС, два от МВР, един от министъра на отбраната и един от НАТО. Всички те представляват държавна тайна, установили две експертизи.

Документите са били връчени на Станишев срещу подпис, а според прокуратурата престъплението е извършено в периода от 4 ноември 2005 г. до 10 септември 2009 г. Обвинението предлага експремиерът да бъде освободен от наказателна отговорност и глобен.

Източник: bTV


Още по темата: общо новини по темата: 12
06.07.2011 »
11.05.2011 »
09.05.2011 »
08.06.2010 »
04.04.2010 »
04.04.2010 »
предишна страница [ 1/2 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Е,сега изясни ли ви се,че коминистите никога няма да бъдат съдени и реално да влязат в затвора,докато в действие в БГ е тази Конституция и респективно-тоя,червения Съд?!Без лустрационен закон по примерът на останалите бивши соц.държави и прилагането му,е невъзможен нормален живот на гражданско общество в условията на Партокрацията в момента,която си се самовъзпроизвежда регулярно,а ние,народа - сме само статисти,които узаконяват краденето и липсата на морал и социална държава в нашата Абсурдна Родина. Ако народа не се опомни и не излезе на улицата за да вземе свободата и демокрацията в свои ръце - все така ще е,а и по-лошо ще става.Еврейско-ционисткия световен ред е в ход и ние сме неговите роби и жертви,а благата са за една върхушка от алчни и лицемерни нехранимайковци с деградиирало съзнание и безкрайна алчност. Хора,мислете...! Бъдещето ви,както и това на вашите деца - е във вашите ръце!Заради децата ви поне си струва да опитате да променим статуквото! Кураж!И ...успех!
+2
 
 
А сега кажете как да повярва обществото, че прокуратурата работи???!!! Ако някой простосмъртен загуби 7 толкова важни доклада,ще лежи в затвора до живот.А на Станишко-глобичка, к'во му плащаш ......
+3
 
 
Сергей Дмитриевич, Вие не успяхте да създадете семейство и деца, а президента и генералите около него ви връчиха управлението на цяла държава, знаейки че дори не сте бил в казарма, роден сте в Украйна, а на всичкото отгоре баща ви е осъждан (лека му пръст на човека), брат ви е замесен в скандални заменки на земи в територии на Натура 2000 и ви ползваха за маша да си правят енергийните шлемове от които се точат милиарди български и европари за да се облагодетелстват червени олигарси, с парите после да купуват половината България.....Отклонявали били вниманието? - ами когато и да ви осъдят - все е късно и все ще има други неотложни въпроси за решаване, но вие трябва да си получите заслуженото - щом сте престъпили закона! Президента, от който нищо не зависи и е една парадна личност, вместо да ходи да се бърка в енергийни проекти и да прави голям шлем да си трае докато му мине мандата и след това да се оттегли и да пише мемоари, след което да си изживее старините на някое райско кътче (където няма защитени животински видове архари ит.н. и няма ловни магазини за патрони) и да си харчи откраднатите милиони!
+6
 
 
Другаря Сергей Дмитриевич когато и да го осъдят - все ще е късно.....по-интересно ще ми е кога ще осъдят Масларова - тази тиха и мила труженичка на солициалистическа България, която пращаше милите ни пенсионери на море през декември, ходеше със рокли за по 10 000 лева при социално слабите, а пачки по стотачки идваха в куфарчета с подател семеен приятел от Стара Загора? А когато обикновен военен загуби секретни материали направо го пращат в пангото (макар и вече се съмнявам да имаме тайна която да си е останала такава, и да знам че украинеца не е ходил в казарма), а какво стана със заменките кон за кокошка - този Юруков и този Валери Цветанов няма ли да ги окошарят и тях? Как така опоскаха държавата бивши и настоящи комунисти и един не влезе дори за ден в пангото - как така само глоба? Да ги съберат всички - Масларова, Р.Овч. (дето не бил подписал договора за г**а, бил заместника му, а заместника му вика - аз го подписах, ама не го прочетох - Р.Овч. ми каза да го подпиша), Р. Петков и да си направят ритуално харакири за кеф на всички българи от всички краища на страната и от всички поколения
+10
 
 
Как така докладите представляват държавна тайна, а ще му налагат само глоба и ще го освобождават от наказателна отговорност?! Да го съдят за държавна измяна! Нищо от това което се е случило не е случайно. Тези документи не са "покрити" по погрешка, нали така?
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Национални новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Септември 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Парламентарни избори октомври 2024 г.
Жена е открита мъртва в Сопот
Удвояват околовръстното на Пловдив
Велосипедист е открит мъртъв в необезопасена шахта
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Трябва ли кметът Костадин Димитров да поведе листата на ГЕРБ в Пловдив?
Да
Не
Не мога да преценя
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: