Пребиха с камъни и метални пръти афганистанец и жена му в София

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (1)
10:48 / 01.04.2024
2533
Непознати нападнаха афганистанец и жена му в София. Съпрузите били бити с камъни и метални пръти посред бял ден пред дома им в София. Нападателите били млади мъже и едно момиче, съобщи NOVA.

Джавед Нури тръгвал за работа със съпругата си. Пред блока видял групата момчета, които не познавал Сторили му се съмнителни и се обадил на тел. 112. По думите му едното момче било около 16-годишно. Трима се нахвърлили върху него с арматури, а съпругата му подгонили с огромен камък.

Джавед се скрил в заведение, където помолил клиенти да се обадят на полицията. Нападателите започнали да го заплашват, че ще го убият и ще влязат у тях.

Афганистанецът живее в България от 2003 г. Съпругата му е българка. Тя е в шок, но в добро здравословно състояние. Двамата живеят на друго място и смятат да продадат апартамента си и да се преместят.

Виж коментарите (1)
Още новини от Национални новини:
Важно съобщение от родна банка: Решихме да дадем нов живот на кар...
Известен психиатър: Психиатрията е единствената специалност без к...
"Извънземна технология" на хиперколата от Родопите раздели мрежат...
МВР обяви резултатите от акцията в Пловдив
"Спартан" докара от Германия тежко болно дете
Бойко Борисов: Изпускаме златно време!


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).