ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Агро
Предприемач: Цените няма да паднат никога! Направете това, за да не ви пука кое колко струва!
Автор: Екип Plovdiv24.bg 11:17 / 06.08.2024Коментари (5)5061
©
Цените на имотите не са безумни. Имотният балон няма да се спука. Това, което се случава, е, че парите ни се обезценяват. Колко струваше преди 5 години да напълним резервоара на колата ни - не толкова, колкото сега. Цените се променят негативно за всички, които спестяват пари и ги държат под възглавницата.

Намаления няма да има и всяка следваща година цените растат. Това се нарича инфлация и за последните 3 години у нас тя е над 20 процента. Какво можем да направим? Решението не е да спестяваме. Най-добрият начин да изкарваме пари е да стартираме наш собствен бизнес. Рокфелер го е казал "Ако нямаш пари, стартирай бизнес". Направете така, че да не ви пука от цените. Научете се да продавате.

Тези съвети даде на хората Юли Тонкин. Кой е той?

Юли е предприемач, инвеститор, катализатор за промяна, стратег и автор. За 10 години опит в сферата на личностното развитие, над 50 000 души успяха да се докоснат и преживеят своята трансформация по време на събитията му. 

Юли достига до стотици хиляди българи със своята мисия и се стреми да помага на хората да живеят по-добър живот, живот по техните правила.

Създател и водещ е на най-големите събития за Личностно Развитие в България – Несеминарът – Ново Начало; десетки Уъркшопи на теми – Финанси, Мотивация, Говорене пред Публика, Енергия, Лични Връзки и други.

Създател е на единствената по рода си Менторска Академия в България, която обхваща всички сфери на живота и всяка година служи на стотици българи да постигат и живеят целите си в личен и финансов план!

Автор е и на книгите “Нечовекът", “Ново Начало", “проДАВАЙ", “Как да изкараме пари от имоти в България", “Кредити – играта на богатите", “Щастие", “Започни преди да си готов", “Тайните на щастливата връзка". Над 60 000 са продадените негови книги.








Зареждане! Моля, изчакайте ...
Осветлението на кръговото кръстовище на Асеновградско шосе и околовръстното до ж.п.линията на КЦМ, работи през деня от няколко седмици
на 06.08.2024 г.
+1
 
 
Този екземпляр е известен душеприказчик и мошеник, представяйки се за специалист по всичко свързано с пари и развитие. Сипва мед в ушите на глупаците, провокира ги да си мислят, че от тях зависи нещо, обира им парите и след него ... просто нищо. Жена му е същата, но на тема здравословно хранене- цяла планина от безумни твърдения и неистини, представени като наука и знания.
+2
 
 
тоя като му чета биографията-той една колиба на куче не е сковал акъл взел да дава а пък и има балъци да му плащат да му слушат глупостите
+3
 
 
Има ли все още имбецили, които да слушат този мазен, шопски престъпник?
+3
 
 
Абсолютен смешник и шарлатанин. Да напълниш резервоара преди 5 години беше почти толкова, колкото и сега, като изключим началото на 2020, когато цените паднаха на 1,80, че и по-ниско.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Национални новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Септември 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Бюджет 2025
Катастрофа с военнотранспортен самолет край авиобаза Граф Игнатиево
Пешеходният мост в Пловдив става общински
Лято 2024
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Трябва ли кметът Костадин Димитров да поведе листата на ГЕРБ в Пловдив?
Да
Не
Не мога да преценя
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: