Предприемач: Цените няма да паднат никога! Направете това, за да не ви пука кое колко струва!

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (5)
11:17 / 06.08.2024
5074
Цените на имотите не са безумни. Имотният балон няма да се спука. Това, което се случава, е, че парите ни се обезценяват. Колко струваше преди 5 години да напълним резервоара на колата ни - не толкова, колкото сега. Цените се променят негативно за всички, които спестяват пари и ги държат под възглавницата.

Намаления няма да има и всяка следваща година цените растат. Това се нарича инфлация и за последните 3 години у нас тя е над 20 процента. Какво можем да направим? Решението не е да спестяваме. Най-добрият начин да изкарваме пари е да стартираме наш собствен бизнес. Рокфелер го е казал "Ако нямаш пари, стартирай бизнес". Направете така, че да не ви пука от цените. Научете се да продавате.

Тези съвети даде на хората Юли Тонкин. Кой е той?

Юли е предприемач, инвеститор, катализатор за промяна, стратег и автор. За 10 години опит в сферата на личностното развитие, над 50 000 души успяха да се докоснат и преживеят своята трансформация по време на събитията му. 

Юли достига до стотици хиляди българи със своята мисия и се стреми да помага на хората да живеят по-добър живот, живот по техните правила.

Създател и водещ е на най-големите събития за Личностно Развитие в България – Несеминарът – Ново Начало; десетки Уъркшопи на теми – Финанси, Мотивация, Говорене пред Публика, Енергия, Лични Връзки и други.

Създател е на единствената по рода си Менторска Академия в България, която обхваща всички сфери на живота и всяка година служи на стотици българи да постигат и живеят целите си в личен и финансов план!

Автор е и на книгите “Нечовекът", “Ново Начало", “проДАВАЙ", “Как да изкараме пари от имоти в България", “Кредити – играта на богатите", “Щастие", “Започни преди да си готов", “Тайните на щастливата връзка". Над 60 000 са продадените негови книги.

Този браузър не поддържа видео елемента.


Виж коментарите (5)
Още новини от Национални новини:
Слави Трифонов не се сдържа: Мога да бъда много груб, даже може д...
Катастрофа затруднява движението по АМ "Тракия"
След полицейско преследване хванаха нелегални мигранти в Бургас
Даниел Митов за думите на македонския вицепремиер: За такава обид...
Черната кутия на падналия самолет край Граф Игнатиево ще бъде раз...
Пожар в локомотива спря влака София-Варна


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).