Президентът Георги Първанов благодари на спасителните екипи в Бяла

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
12:42 / 08.12.2006
1286
Президентът Георги Първанов пристигна на мястото на тежката катастрофа край град Бяла.
Той посети пострадалите, настанени в болницата, и разговаря с кмета на градa Кольо Келерджиев за опасностите при движението на превозни средства по моста над река Янтра.
Причините са в човешкия фактор. Вероятно в това, че шофьорът не се е съобразил с мястото, а може би има и техническа причина, посочи Георги Първанов. Това не е най-важното, за съжаление трагедията е станала и аз използвам възможността да изкажа своите съболезнования на близките и роднините на загиналите, каза още президентът като пожела на пострадалите колкото се може по-бързо да бъдат възстановени.
По думите му, той е разговарял с министър Гайдарски, който го е информирал за предприетите действия. Първанов посочи още, че ще бъдат осигурени специалисти от национално ниво. При необходимост, ще има пострадалите ще се лекуват и в столицата.
Искам да благодаря на всички онези, които са участвали в спасителната операция - полицаи, “Гражданска защита”, медицинските екипи, заяви президентът. Информацията е на БНР.



Виж коментарите (0)
Още новини от Национални новини:
Почина голям преводач, редактор и полиглот
Ето какви са средните заплати в "Български пощи"
Започва предизборната кампания
Последният петък от септември - като първия от август
Лена Бориславова: Това не е нормално!
Цирк в парламента: Депутатите останаха на тъмно и запяха национал...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).