Разочарована дама облепи с дамски превръзки колата на възлюбения си

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
14:00
1601
Кола осъмна вчера облепена със стикери и дамски превръзки във Враца. В редакцията на "Булнюз" са изпратени снимки на лек автомобил "Ауди“ с врачански регистрационни номера, спрян пред блок №57 в ж.к. "Сениче“. На фотосите се вижда, че цялата кола е облепена със стикери, а като бонус по предното стъкло са и няколко дамски превръзки. Ей така, за разкош!

Човекът, който изпрати снимките, коментира, че най-вероятно става дума за отмъщение на жена, тъй като материалите, които са използвани, не би следвало да хрумнат като оръжие на някой мъж. Изглежда собственикът на аудито е сгафил с държанието си спрямо своята любима и за да му отмъсти, тя бързо е посегнала на неговата кола.

По всичко личи, че клетото момче е прекарало иначе слънчевия четвъртък в отлепване на стикери от колата си, а след това и в почистване на останалото от тях лепило, но пък по този начин ще си научи урока, който някой си е направил немалкия труд да му поднесе.

Виж коментарите (0)
Още новини от Национални новини:
Прокуратура ще поиска постоянен арест за Джейхан Ибрямов 
Финансовият министър даде информация за Бюджет 2025 година
Ръководството на наш планински курорт се похвали
Забравете за хубавото време, още довечера започва рязка промяна
Плажовете ни почерняха от народ
Заради изборите спецоперация в Кърджали


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).