ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Агро
Ресторантьор: Тези, които обядват в ресторант, отделят между 10 и 15 лв. на човек, а вечер - 25 и 30 лв. | ||||||
| ||||||
"Задължително в менюто трябва да присъства морска храна. Малката ми дъщеричка има особени предпочитания –задължително присъства тортичка, сладолед“, казва Асланян пред bTV. "Тези, които сядат в ресторант за обяд отделят между 10 и 15 лв. на човек, а вечер между 25 и 30 лв.“, уточнява Георги Тръпков, хотелиер и ресторантьор. По малките плажни капанчета има и по-евтини варианти. |
Още по темата: | общо новини по темата: 936 | ||||||||||||
| |||||||||||||
предишна страница [ 1/156 ] следващата страница |
Зареждане! Моля, изчакайте ...
Покажи:ВсичкиМоите | На приятели | Покажи и всички отговори
Aнонимен
на 20.08.2022 г.
0
Aнонимен
на 14.08.2022 г.
0
Aнонимен
на 13.08.2022 г.
0
Aнонимен
на 13.08.2022 г.
0
Aнонимен
на 13.08.2022 г.
0
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
Още новини от Национални новини:
ИЗПРАТИ НОВИНА
Виж още:
Синоптик: От 6 декември започва продължителен период на снеговалежи
14:11 / 28.11.2024
Виктор и Беба отново заедно
08:42 / 29.11.2024
Годеж 17 години след първата им среща, когато са били деца
15:49 / 29.11.2024
Ударно начало на декември за три зодии
14:46 / 28.11.2024
Актуални теми
Абонамент
Анкета