Росен Плевнелиев: С Иван Тотев и неговия екип промяната идва в Пловдив

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (9)
14:35 / 21.10.2011
4955
Обръщение на кандидата за президент Росен Плевнелиев към пловдивчани:

Уважаеми пловдивчани,

Кандидатът на ПП ГЕРБ за кмет на Пловдив инж. Иван Тотев е един млад изключително компетентен специалист. Работил съм с него през последните две години с огромно удоволствие. Той е човек, който защитаваше интересите на Пловдив и региона. Буквално всяка втора седмица Иван Тотев беше при мен в министерството с проекти, които имаха смисъл и с които, няма да скрия, колко се гордеем - Скобелева майка, подготовката за разширението на пътя от Пловдив до Асеновград, защитата на това, че пътят от Пловдив до границата с Гърция трябва да стане скоростен път, неща, свързани с пречиствателната станция, депата. 

Ние работим с него изключително добре. Нашата кауза е "Градим България", "Градим Пловдив". За целта ни трябва промяна. Вижте този млад компетентен работлив човек Иван Тотев, вижте неговия екип - те са промяната. Само фактът, че Пловдив изпълнява проекти за 10 милиона лева, а Бургас за 20 пъти повече означава, че тук нещо не е в ред. И това трябва да бъде променено на тези избори. На нас ни трябва нов тип политика - това, което ГЕРБ правеше през последните две години - конкретни и ясни ангажименти, изпълнени обещания, отключено доверие от София през Пловдив до Брюксел. 

Това става само с хора, които могат да го направят по правилата, с ясни и категорични приоритети. Част от тези приоритети вече се случват - Скобелева майка се строи, магистрала "Тракия" напредва към Бургас. Подготвяме още големи проекти. За целта ни трябва активна политика, трябват ни приоритети, за целта ни трябват строители на модерна България. Дадохме възможност на млади и компетентни хора, на можещи хора, на вашите приоритети да се случат.
Това е само началото, защото ако Пловдив досега се движеше с това темпо от тук нататък ни трябва скорост по 10, за да може да получите това, от което градът има нужда. Но ни трябват хората, които да го направят по европейските правила, достойно. Трябва ни промяна!


В Пловдив промяната идва с Иван Тотев и неговия екип.


Виж коментарите (9)

Още по темата (764):
08.10.2012 ГЕРБ отваря нова страница в Калофер
08.10.2012 Румен Стоянов спечели частичните местни избори за кмет на Калофер
03.10.2012 Искра Радева: Подкрепете Лалка Драгоева за кмет на Калофер
28.09.2012 Безплатни медицински прегледи в Калофер
27.09.2012 Безплатни медицински прегледи в Калофер
20.09.2012 Кандидатът на ГЕРБ за кмет на Калофер Лалка Драгоева се срещна с пенсионери
Още новини от Национални новини:
Президентът: Днес се разделяме с двама достойни летци
Аптекар: Поставянето на вендинг машини за лекарства е потенциално...
Атанас Атанасов: Не знам за какво говори Борисов, провалът на рот...
Явор Колев: Кибервойната може да доведе до загубата на човешки жи...
Доц. Наталия Киселова се кандидатира за депутат
Лекар: Молбата ми е да сте внимателни с тези безкрайни реклами


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).