ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Агро
Ръководството на наш планински курорт се похвали
©
През изминалото лято Пампорово постигна силни резултати, отчитайки един от най-успешните си сезони досега. Това съобщиха за "Фокус“ от "Пампорово“ АД. Множество туристи избраха курорта заради прохладата и спокойствието на планинската среда, които предлагат идеални условия за отмора и възстановяване. Жаркото време през юли и август накара много хора да потърсят убежище сред свежия въздух и природата на Родопите, където почивката се съчетава с възможност за грижа за физическото и психическото здраве. 

В отговор на това търсене, Пампорово предложи разнообразни туристически пакети, включващи активни и развлекателни програми на открито и закрито, както и специализирани здравни и козметични процедури, които допринесоха за по-добро изживяване на гостите.

Основната част от посетителите бяха българи, като те съставляваха над 90% от общия брой туристи. Въпреки това, курортът успя да привлече и чуждестранни гости, идващи от Великобритания, Израел, Финландия и Обединените арабски емирства. Тази международна притегателност показва, че Пампорово продължава да се утвърждава като дестинация, която предлага не само традиционен планински туризъм, но и иновативни възможности за активна и здравословна почивка.

Хотел "Перелик“ 5* бе един от водещите обекти в курорта, като предлагаше на своите гости стандартно настаняване със закуска и достъп до модерния СПА център. Освен това, хотелът организираше разнообразни активности, насочени както към деца, така и към възрастни, като сутрешни преходи, йога, дихателни упражнения и танци. Тези занимания привлякоха голям интерес сред посетителите, търсещи начин да комбинират физическата активност с почивка. 

Сред предпочитаните здравни програми бяха специализирани програми за намаляване на стреса, детоксикация и възстановяване след травми. Заедно с това, "Перелик“ предоставяше възможности за индивидуални консултации с нутриционист и фитнес инструктор, които съставяха персонализирани хранителни и тренировъчни режими, насочени към постигане на по-здравословен начин на живот и справяне с напрежението от ежедневието.

Физиотерапията също заемаше ключово място сред предлаганите услуги, като гостите можеха да се възползват от мануални и апаратни процедури, провеждани след предварителен медицински преглед, което подчерта амбицията на Пампорово да се утвърди като курорт, който не само предлага почивка, но и се грижи за благосъстоянието на своите гости.

Климатичните и природни дадености на Пампорово изиграха ключова роля за привличането на туристи през лятото. Свежият планински въздух, богат на фитонциди и отрицателни йони, съчетан с ниската влажност и интензивното слънчево греене, създадоха идеални условия за профилактика на респираторни заболявания, намаляване на стреса и възстановяване след травми. Това направи курорта привлекателен за хора, търсещи не само почивка, но и възстановяване чрез холистичен подход, комбиниращ природни методи, съвременна медицина и климатотерапия.

През летния сезон Пампорово предложи на своите гости и уникални преживявания в природата. Велопаркът и приключенският парк "Язовира“ останаха отворени до края на септември, предоставяйки вълнуващи възможности за любителите на планински спортове и приключения. Тези атракции се радваха на висок интерес и допринесоха за разнообразието от активни дейности, които курортът предлагаше на своите посетители.

Хотел "Орловец“ 5*, от своя страна, се включи в есенния туристически сезон със специални промоции, насочени към привличане на гости през по-спокойните месеци. Предлагайки изгодни оферти като "резервирайте 2 нощувки и получете 3-та безплатно“ или "при 3 нощувки – 4-та и 5-та безплатно“, хотелът продължи да привлича туристи с конкурентни цени и висококачествено обслужване. Освен това, Пампорово АД се ангажира да внедри нови и ексклузивни предложения, които да направят курорта привлекателен през цялата година, като акцентира върху здравословния начин на живот и устойчивия туризъм.







Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Още новини от Национални новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Октомври 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Войната в Украйна
Секретна операция: Задържаха известен диригент за присвояване на много пари
Спартак (Пд) в Трета лига, сезон 2024/2025
Задържаха Джейхан Ибрямов по разследване за купуване на гласове
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Трябва ли общините "Марица" и Родопи" да се слеят в Пловдив?
Да
Не
Не мога да преценя
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: