Само на 48 години почина лекар, върнал надеждата на хиляди

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
09:43 / 18.09.2024
6178
Починал е д-р Илиян Шандурков - зам.-председател на Българското дружество по офталмология. За кончината му съобщиха от БЛС, откъдето изказват съболезнования на семейството, колегите и близките му.

Д-р Илиян Шандурков бе зам.-председател на Българско дружество по офталмология, понастоящем медицински директор на очна клиника.

"На 16.09.2024 г. за пръв и за последен път, без да ни уведоми, не се яви на работа нашият любим колега, д-р Илиян Шандурков. 

Само на 48 години, д-р Шандурков бе достигнал върховете на професионализма в диагностиката на очните заболявания и ретиналната хирургия. 

Върнал надеждата на хиляди, загубили вярата, че отново ще виждат, д-р Шандурков бе любимец и на пациентите. Беше уважаваният колега и най-добрият приятел.

Достоен син, прекрасен съпруг и баща. Обичан от всички. Дълбок поклон пред светлата памет на д-р Илиян Шандурков", съобщиха от лечебното заведение.

Виж коментарите (0)
Още новини от Национални новини:
ЦИК опроверга твърдения за изборите
Удрят ни дъждове и гръмотевици
Експерт: Ако се докаже българска следа в атаката по "Хизбула", мо...
Ето го извършителя, нанесъл побоя над млад мъж заради паркомясто
Задължително четете етикетите
Асен Василев: Славчев остава шеф на Комисията за противодействие ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).