Шофьори масово нарушават правилата на АМ "Тракия"

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (1)
17:41 / 16.08.2023
1665
Шофьори масово нарушават правилата, използвайки аварийната лента на автомагистрала "Тракия" в посока София, предаде репортер на "Фокус"Причината е километричната колона от автомобили, която е над 5 км. 

От Агенция "Пътна инфраструктура“ вече отправиха апел към шофьорите да спазват правилата за движение, да шофират внимателно, спазвайки дистанция и със съобразена скорост, да не предприемат рискови изпреварвания, с които застрашават безопасността на всички останали пътуващи. Да не се използват аварийните ленти по автомагистралите за по-бързо придвижване при натоварен трафик.

По-рано днес ви съобщихме, че на 32 км на магистралата стана пътен инцидент. Катастрофата е била между мотоциклет и лек автомобил, съобщиха за "Фокус" от пресцентъра на МВР. Мотоциклетистът е приет в болница с фрактура на бедрената кост.

Две тежки ПТП се случиха преди това, като на 95-ти км в посока София,  тежкотоварен автомобил, с турска регистрация удари бус с българска. В следствие на удара е починал шофьорът на буса.

При другото ПТП, автомобил с нидерландска регистрация е ударил отзад български автомобил, като в следствие на катастрофата има двама ранени.

Този браузър не поддържа видео елемента.


Виж коментарите (1)
Още новини от Национални новини:
Важно за електронните извинителни бележки на учениците!
"Възраждане" представи водачите си на листи по градове
Ръководителите на фаталния полет в Графа дадоха показания пред сл...
Вяра, Надежда и Любов - традиции и ритуали
Драгомир Драганов: Няма данни за пострадали или разрушения в Русе...
Тежка катастрофа с мигранти след гонка в София


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).