Слънчево, но хладно време днес

Автор: Цвети Христова
Коментари (0)
08:12
310
Днес ще бъде предимно слънчево. По-значителна облачност ще има над североизточната част от страната, която към края на деня ще се разкъса и намалее. Ще духа слаб до умерен вятър от изток, в Източна България временно силен от север. Максималните температури ще бъдат от 13° в североизточните до 20° в крайните югозападни райони, в София - около 16°. Атмосферното налягане ще бъде по-високо от средното за месеца и ще продължи бавно да се повишава, съобщиха от НИМХ.

Над планините ще има променлива облачност. Ще духа до умерен, по най-високите върхове на Рила и Пирин - временно силен северозападен вятър. Максималната температура на височина 1200 метра ще бъде 10°-11°, на 2000 метра - около 4°.

По Черноморието преди обяд значителна облачност ще има над северното крайбрежие, а към края на деня над южното. Ще духа умерен до силен северен вятър. Максималните температури ще бъдат между 13° и 16°. Температурата на морската вода е 20°-21°. Вълнението на морето ще бъде 3-4 бала.

Виж коментарите (0)
Още новини от Национални новини:
ДПС – Ново начало предлага нова национална стратегия за развитие ...
Силвена Роу: Този шоколад е менте. Опитах веднъж едно дребно парч...
Спор за паркомясто завърши с престрелка между съседи
Охранител случайно е видял как намушкват с нож юношеския национал...
Аларма ще разтресе цяла България днес
Биляна е скочила от 7-етажна сграда и се приземила в двора на цър...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).