ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Агро
Собственик на заведение за бързо хранене: По празниците винаги има напрежение | ||||||
| ||||||
Диди е в този бранш от 26 години, но работи за себе си от 6 г. За нея най-важното в готвенето е всичко да се прави с любов, старание и желание. За празниците тя е подготвила празнично меню за своите клиенти. Не скри обаче фактът, че разходите тази година са се увеличили. "Разходите ни се увеличават, но цените ни са нормални, достъпни – такива, които всеки един клиент може да си позволи", сподели тя. Кулинарният експерт разкри, че по празниците винаги има напрежение в ресторанта. Справя се обаче с наличния персонал и върши всичко с любов. Тя също така подчерта важността на подготовката за празника. Относно трапезата Драгомира обясни: "Традиционната българска трапеза на Бъдни вечер трябва да се състои от постна храна, да няма нищо животинско. На масата трябва да присъстват пълнени чушки, боб, ориз, баница с тиква, питка с паричка и сарми. Ястията трябва да са 7, 9 или 11. Слага се и ошав на масата". Шеф-готвачът не крие, че работата й доставя удоволствие. Развълнувана е за коледните празници и с нетърпение очаква да приготви храна на своите любящи клиенти. За довиждане си обещахме да се видим на някой друг празник, когато ще ни издаде някоя от своите интересни и вкусни рецепти. |
Зареждане! Моля, изчакайте ...
Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
Още новини от Национални новини:
ИЗПРАТИ НОВИНА
Виж още:
Иво Сиромахов: За майкини най-важна е овчата баклава
17:19 / 24.12.2024
Известен пловдивски адвокат: Ще го търсим Веселин Маринов
08:17 / 25.12.2024
Започва се, ще има усложнения
12:44 / 24.12.2024
Един от най-големите български музиканти днес става на 72 години
10:29 / 24.12.2024
Актуални теми
Абонамент
Анкета