ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Агро
Спорно предложение в проектобюджета смути ресторантьорския бранш | ||||||
| ||||||
На повечето места по Южното Черноморие служителите в ресторанти получават възнагражденията си на ръка и това е по тяхно желание. Това важи особено за сезонните обекти, където текучеството на персонал е голямо. "Плащаме на служителите си в брой два пъти в месеца, някой път част от персонала иска по-рано да им се даде аванс. Смятам, че по този начин можем да сме по-гъвкави. Не може да се постигне осветляване на доходите“, обясни пред bTV управителят на ресторант Бойка Шутова. Тя допълни, че с предложението за проектобюджета за 2023 г. може да се постигне желаното осветляване на доходите. Персоналът на заведението обясни, че предпочитат да получават парите си в брой. |
Още по темата: | общо новини по темата: 665 | ||||||||||||
| |||||||||||||
предишна страница [ 1/111 ] следващата страница |
Зареждане! Моля, изчакайте ...
Покажи:Всички | Само на регистрирани | Моите | На приятелиПокажи и всички отговори
на 29.06.2023 г.
0
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
Още новини от Национални новини:
ИЗПРАТИ НОВИНА
Виж още:
Радина и Деян Донков отново заедно
12:08 / 01.12.2024
Роден е на днешния ден през 1979 г., наскоро призна за голям порок
16:44 / 30.11.2024
Димитър Маринов от филма за Гунди: До три години всичко ще се промени
12:19 / 30.11.2024
Дъщерята на Боби Михайлов и Мария Петрова - голяма красавица
20:32 / 01.12.2024
Някои от най-трудните думи за писане в българския език
10:39 / 01.12.2024
Пиле няма да може да прехвръкне в тази част на Пловдив
16:56 / 30.11.2024
Актуални теми
Абонамент
Анкета