ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Агро
"Спри, Бог ми е дал душа, ти ще ме убиваш": Безмилостно нападнаха и обраха възрастна жена
© bTV
88-годишна жена от сливенското село Съдийско поле е била нападната и обрана в дома си. Двама мъже влезли посред нощ в къщата на пенсионерката и я принудили да им даде всичките си пари - 250 лева.

Единият от нападателите е съсед на 88-годишната бивша учителка Николина Баръмова. Тя многократно му е помагала, но в понеделник сутринта той и съучастникът му влизат в дома ѝ с взлом, пише bTV.

"Потърсих ключа, за да запаля лампата, но нямаше ток. Беше тъмно, видях само два силуета до вратата си и ги попитах "кои сте, какво търсите“, те мълчат. Започнаха да търсят нещо из стаята, а то не се вижда нищо“, разказва пострадалата жена.

Единият от нападателите се приближава към нея и започва да притиска главата и тялото ѝ с възглавници.

"Той започна да ми притиска устата, викам му: "Спри, Бог ми е дал душа, ти ще ме убиваш“. Викам "кажете ми, какво искате от мен“. Другият каза: "пари“. Казах "ще ви дам пари“. Помълчаха малко и питаха "къде са“, казах "до телевизора“. Започна да ръчка, но оня продължаваше да ми натиска главата и да ми скрива очите и устата“, добавя 88-годишната Николина Баръмова.

След като намират парите, нападателите бягат. Жената успява да се обади на съседи. Подаден е сигнал към общината. Минчо Върбанов е кмет за седми мандат и казва, че такъв случай досега не е имало.

"Много добре живеем с ромите, рано сме ги интегрирали. Това не се е случвало и бях учуден. Когато отидох при женицата, бързо я успокоих“, разказва той.

Жената се оплаква от болки в раменете и в областта на лицето, където е била притискана. Остава и шокът от преживяното.

Двамата нападатели са задържани за 72 часа. От Районната – прокуратура в Сливен казаха за bTV, че ще поискат постоянна мярка задържане под стража за тях.  Извършителите са на 28 и 29 години. Единият е криминално проявен.

От полицията в Сливен казаха, за bTV, че два патрулни автомобила обхождат селата около Сливен и Нова Загора и хората могат да подават сигнали към тях при нужда.







Зареждане! Моля, изчакайте ...
В сайта ли е проблема или просто са ми спрели коментарите незнайно защо
преди 10 ч. и 26 мин.
+1
 
 
Поредното престъпление извършено от любимците на политиците и НПО-тата. Даже забраниха на медиите да им споменават етноса. Ако продължава така не е далече времето, когато напрежението на етническа основа ще ескалира и хората ще вземат правосъдието в свои ръце. Продажните политици и вредните НПО-та (като БХК) им създават чувство за безнаказаност. Тия не плащат данъци, такси, ток, вода, живеят в незаконни постройки, но изсмукват всякакви помощи - социални, детски, ТЕЛК. За тях не важат законите - деца раждат деца. Втълпено им е, че имат само права, а не и задължения. То и за това и поведението им става все по-нагло и арогантно.
+4
 
 
До кога ще търпим тази катилска измет ? Това ли заслужават възрастните хора ?Не стига, че живеят на гърба на българите с десетките им дечурлига, ами на всичкото отгоре грабят и убиват. Държавата много бързо може да се оправи с тях за няколко месеца. Защо преди 89-та година никой от тези не можеше и да си помисли, че ще извърши подобно престъпление.....
+2
 
 
Не биваше да затварят концлагерите!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Национални новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Юни 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
ТВ и шоу сезон 2024/2025 г.
Бюджет 2024
Лека атлетика
Парашутисти паднаха край Ботевград
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Трябва ли общините "Марица" и Родопи" да се слеят в Пловдив?
Да
Не
Не мога да преценя
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: