Събират в Пловдив производители на храни и големи търговски вериги

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
08:50 / 19.04.2013
1743
Министерството на икономиката, енергетиката и туризма и община Пловдив, с подкрепата на Българската банка за развитие организират среща-изложение на производители в областта на хранително-вкусовата промишленост и земеделието, в които ще участват представители на основни търговски вериги и експерти от правителствения и частния сектор.

Изложението ще бъде официално открито от министъра на икономиката, енергетиката и туризма Асен Василев утре от 10 часа в изложбена палата 14 на Международния панаир в Пловдив.

Инициативата е част от приоритетите на служебното правителство за подпомагане на малките и средните предприятия в условията на продължаваща криза. Целта на изложенията e българските предприятия да се срещнат с основните търговски вериги, както и да получат повече информация за стандартите, на които трябва да отговарят продуктите им, за да бъдат доставяни в магазинната мрежа на търговските вериги. 

Ще се предостави и информация за допълнителните възможности за финансиране на бизнеса чрез публични и частни източници. На изложенията фирмите ще могат да покажат безплатно мостри на своята продукция. Второто изложениe ще се проведе на 27 април във Велико Търново.


Виж коментарите (0)
Още новини от Национални новини:
Брутална катастрофа на столичен булевард, шофьорът лежи на пътя
Хампарцумян: Политическият дебат в България е на примитивното нив...
МВнР: България няма връзка с взривовете в Ливан и Сирия
Бойко Борисов ще води листата на ГЕРБ в Пловдив
Заснеха торнадо по Черноморието
Голям пожар на 30 км от Пловдив затвори магистрала "Тракия"


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).