Съпругата на депутата със сваления имунитет обяви гладна стачка пред Парламента

Автор: Вилислава Ветренска
Коментари (1)
21:16 / 03.10.2024
1251
Обявявам гладна стачка до освобождаването на моя съпруг. Това каза пред журналисти съпругата на Джейхан Ибрямов - Биршен Ибрямова, предаде репортер на "Фокус".

"Тя ще започне след малко пред Народното събрание. В Триъгълника на единовластието - там, защото г-н Пеевски е човекът, който решава съдбите на всички. Днес съм аз, утре ще са тези хора зад мен, защото той няма да е доволен, че те са тук - може да е някой от вас, защото ще даде гласност за това, което се случва тук", каза още тя.

"Ще пия само вода и ще се прибирам вкъщи, за да се изкъпя", допълни Биршен Ибрямова. "Ако не го освободят, ще продължа гладната стачка, защото това, което се случва с моя съпруг, няма нищо общо с истината", категорична бе тя.

Припомняме, че по-рано стана ясно, че Джейхан Ибрямов е задържан за 72 часа. Първо ЦИК сне имунитета на депутата, а по-късно и Рая Назарян разреши свалянето на имунитета. 

"Докато правеха обиска взеха 3 неща. Два бележника, които са мои, с мои дописки и една папка с банкови извлечения, които са от сметки на г-н Доган. Нито една вещ, която е на мъжа ми не беше изнесена от дома ни. Кое е престъплението? От документите, които видях и обясненията, които чух - аз престъпление не видях", каза още Биршен Ибрямова.

Виж коментарите (1)

Още по темата (5):
03.10.2024 Свалиха имунитета на Ибрямов
03.10.2024 Джейхан Ибрямов е задържан
03.10.2024 Рая Назарян свиква извънреден Председателски съвет
03.10.2024 Борислав Сарафов към ЦИК: Депутатският имунитет не го пази
03.10.2024 Джевдет Чакъров: Ще предложим отмяна на изборите!
Още новини от Национални новини:
Свалиха имунитета на Ибрямов
Джейхан Ибрямов е задържан
Джейхан Ибрямов е без депутатски имунитет
Рая Назарян свиква извънреден Председателски съвет
Първите доставки втечнен природен газ за България пристигнаха на ...
Борислав Сарафов към ЦИК: Депутатският имунитет не го пази


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).