ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Агро
Три причини да оборудвате дома си със сушилня
Автор: Екип на Plovdiv24.bg 15:00 / 08.03.2021Коментари (0)5835
©
Едно от най-честите задължения в ежедневието ни е грижата за дома – хигиената и чистотата. Не става дума единствено за комфорт, но и за здравословна среда, от която зависят ред неща. Грижата за дрехите и тяхното изпиране е сред тези дейности, но понякога изсушаването им отнема твърде много време. Така оставаме с вързани ръце, ако точно днес сме решили да излезем с любимия си пуловер, а той е все още на простира. В такива ситуации би помогнало наличието на сушилня. Уредът присъства все още сравнително рядко в домакинствата. Въпрос на време е обаче все повече хора да осъзнаят невероятните предимства на сушилнята и как те могат многократно да намалят усилията при грижата за прането.

Тук ще коментираме три изключително важни причини да оборудвате дома си със сушилня.

Решава проблема с остатъците от прах в тъканите

Навярно много от Вас са забелязвали как, дори току-що свалени от простира и ухаещи приятно, при леко потупване изпраните дрехи все още отделят прахови частици. Макар и почти незабележими, те са там. Често това е микс от много дребни текстилни елементи и прах, който е останал след изпирането или се е полепил по текстила по време на сушенето у дома или навън, на терасата. Сушилнята лесно ще Ви спаси от този неудобен фактор. След изпиране просто оставете влажните дрехи в нея, след което забравете за нуждата от допълнително простиране на балкона. Това е мястото, на което току-що изпраните дрехи събират най-голямо количество прах и замърсители, особено в градска среда.

Щади тъканите

Всеки би желал да притежава любимите си дрехи възможно по-дълго време, и това е разбираемо. За съжаление това е доста трудна мисия. Причината е, че времето, твърдата вода, по-силните перилни препарати, омекотителите и най-вече силната слънчева светлина влияят пагубно върху текстила. Сушилнята Ви спестява най-сериозните вредители за текстила – слънчевата светлина и праховите частици, които атакуват дрехите, когато са изложени да съхнат навън. Технологията е усъвършенствана до такава степен, че ще трябва само да сгънете и приберете дрехите и аксесоарите си в гардероба. Нищо повече.

Деликатна е към дрехите

Модерните технологии работят в положителна посока за всички устройства, с които разполагаме у дома, и сушилните също се радват на този подем. Съвременните модели са достатъчно усъвършенствани, за да запазят здрави дори онези дрехи, които са направени от по-нежни тъкани и изискват много внимателно третиране при почистването и сушенето им. Структурата на барабана на сушилнята е изграден по начин, който опазва фините тъкани достатъчно добре, а системата за извеждане на влагата също помага в тази насока. Много често дрехите дори нямат нужда от гладене, след като са преминали през ефективното сушене в уредa.

Без значение кое от основните предимства на сушилнята Ви привлича най-много, този уред е инвестиция, която трябва да се обмисли добре. На първо място е цената на подобна машина. На практика не е трудно да си я позволим, но все пак е нужно обмисляне. Пазарът предлага разнообразие от модели. Именно това Ви дава възможност за избор и спокойствие при вземането на решение. От друга страна е наистина важно да помислите и за монтирането на сушилнята. Уредът обикновено е с размери, сходни на тези на съвременните перални. Ето защо предвиждането на тази подробност не трябва да бъде пренебрегвано.
Рекламна публикация
РЕКЛАМНА ПУБЛИКАЦИЯ







Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Още новини от Национални новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Юли 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Ботев в Лига Европа, сезон 2024/2025
ТВ и шоу сезон 2024/2025 г.
Природни стихии
Зима 2023/2024 г.
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Трябва ли кметът Костадин Димитров да поведе листата на ГЕРБ в Пловдив?
Да
Не
Не мога да преценя
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: