ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Агро
УМБАЛ "Св. Георги" официално получи статут на университетска болница
Автор: Екип Plovdiv24.bg 13:36 / 28.03.2013Коментари (7)2238
© Plovdiv24.bg
Служебното правителство даде статут на университетски болници на още осем лечебни заведения. Това са УМБАЛ "Александровска", УМБАЛ "Д-р Г. Странски" - Плевен, МБАЛ "Света Анна - Варна", "Болница - Лозенец", СБАЛИПБ "Проф. Ив. Киров" - София, УМБАЛ "Св. Георги" - Пловдив, УМБАЛ "Царица Йоанна - ИСУЛ", "МБАЛ Св. Ив. Рилски" - София.

Лечебните заведения са получили изискуемата акредитационна оценка за възможностите им за клинично обучение на студенти и докторанти след като срокът на предишната им акредитационна оценка е изтекъл.

Решението се взема по предложение на министъра на здравеопазването и е валидно за срока на акредитационната оценка на болниците.








Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Недоразумението Ана Мария .... ни назначи за директор същото като себе си недоразомение Джамбазов . От обикновен лекар " детето на полка" / 16 годишен става член на БКП / беше изстрелян на директорската позиция . Пребоядиса се в ГЕРБЕРов цвят , намери си изпечен мошенник за заместник , който събра свои мошенници за екип и така бандата на братя Галеви набъбна на 50 тина . Вече 3 години обезкостяват УМБАЛа , това което беше останало от предишните крадци , плюс ежемесечните приходи . Частните болници умират от кеф , колкото по-зле е УМБАЛа , толкова те са по-добре , и Галевите са мултимилионери за 3 години - село без кучета . Питаме се защо всички до сега управляващи партии, само бандити назначават за директори ?
0
 
 
Това , че сме университетска болница съвсем не ни прави конкурентна ! Добрите специалисти избягаха по чужбина и частните болници . В УМБАЛ останаха хабилитираните мошенници със съмнителни професионални качества . Чувстват се уютно като прасета в кочина . Конкурират се със себе си . Разчитат преди всичко на далавера , измама , и нямат срам от нищо , възпроизвеждат фамилната си посредственост вече 3 то поколение като гризачи . Такива са повечето началници на клиники . Такива са без изключение всички досегашни директори и настоящия . Предишните бяха потомствени боклуци , пръкнали се от нищото, а Карен Джамбазов е второ поколение хабилитиран боклук ,мошенник и крадец . Целият му екип са без изключение мошенници . Какво да очакваме от тези мутренски типове , докъто не излезем на улицата или улицата не дойде със сопите в УМБАЛ , нещата ще са си все същите - акредитирана кочина , където прасетата се чувстват отлично . Предишните директори съзнаваха , че са боклуци и бързаха да крадът и да избягат, Каренчо обаче се изживява като потомствен аристократ , той като че ли не съзнава колко е гнусен , как персонала се чувстваме омерзени , и колко горчивина има в душете на честните и достойни служители !
0
 
 
Напълно съм съгласен с коментарите.Аз работя 33г. в тази болница, и тя винаги е била университетска.Наистина, повечето от шефовете на клиники и цялото ръководство са ужасно недоразумение, щом мишки като Божо Хаджиев(кмн) бяха главни лекари..Впрочем, той е сменил 6 партии до сега и винаги е "на върха".Има и изключения в добрия смисъл-проф.Юри Анастасов, проф. Трайков, но те само потвърждават правилото. Миналата година например беше ликвидирана ІІІ хирургия-който е в нещата, знае за какво звено става дума.От ІІІх.к. са излезли практически ВСИЧКИ завеждащи хирургични отделения в болниците в Пловдив, и двама водещи професори в София (проф.Пожарлиев и проф.Г.Киров), обучението е на най-високо ниво. Студенти и специализанти чакаха по цяла нощ в деканата да се запишат в ІІІх.к. Извършени са стотици хиляди операции(клиниката е на 72 години), внедрени са единствено там най-новите и модерни методи, за които другите звена не са и чували. Ръководството на болницата няма никакъв принос за "университетска", напротив, сегашното пречи колкото може на работата със студентите и на научната дейност. Интересуват ги само парите и нищо друго, по-слаба администрация никога не е имало.Хабилитираните мошеници наистина са много по "новия закон" за научните степени и звания. От 3000 служители само 20 са дмн, но "професорите" са над 60. Жал ми е за любимата ми болница, където мина живота ми.
Aнонимен
на 28.03.2013 г.
0
 
 
Браво.Честита университетска болница!
Aнонимен
на 28.03.2013 г.
0
 
 
Чула жабата , че подковават бивола и тя вдигнала крак ! Това , че сме университетска болница съвсем не ни прави конкурентна ! Добрите специалисти избягаха по чужбина и частните болници . В УМБАЛ останаха хабилитираните мошенници със съмнителни професионални качества . Чувстват се уютно като прасета в кочина . Конкурират се със себе си . Разчитат преди всичко на далавера , измама , и нямат срам от нищо . Такива са повечето началници на клиники . Такива са без изключение всички досегашни директори и настоящия . Предишните бяха потомствени боклуци , а Карен е второ поколение хабилитиран боклук ,мошенник и крадец . Целият му екип са без изключение мошенници . Какво да очакваме от тези мутренски типове , докъто не излезем на улицата или улицата не дойде със сопите в УМБАЛ , нещата ще са си все същите - акредитирана кочина , където прасетата се чувстват отлично . Предишните директори съзнаваха , че са боклуци и бързаха да крадът и да избягат, Каренчо обаче се изживява като потомствен аристократ , той като че ли не съзнава колко е гнусен боклук !
Aнонимен
на 28.03.2013 г.
0
 
 
Пловдив не е България ! Тука колкото е по-крадлив и нахален е един индивид , толкова шансовете му за кариера са по-големи ! Примери коооолкото щете , 25 години само такива управляват нашата и останалите пловдивски болници , за тях няма лоша партия и власт , пребоядисват се спрямо всяка . Възможностите им се изчерпват единствено с кражбите , всякакви благородни опаковки им създават , гръмки имена ,....... Целта е разбира се само една - кражбата . Всички ги виждаме , защото крадът от нашите пари , всички ги чувстваме по заплатите , които цял живот получаваме , и по пенсиите си . Въпреки презрението , нищо друго не правим , толкова сме страхливи . Де факто си ги заслужаве мошенниците директори ! Мислехме , че системата е виновна , е колко пъти я променяхме ? Може ли всеки бивш директор да е тихичек , щастлив - мулти милионер ? Щом се държим като овце - вълци ще ни бъдат пастирите , ще слугуваме на чужденците , а у нас братя Галеви ще се ширят и самодоволно ще ни ограбват .
Aнонимен
на 28.03.2013 г.
0
 
 
Е и какво от това , мафията на братята Галеви по-малко ли ще ни краде след акредитационната ни оценка ? До къто с камъни не им строщим главите , само ще бачкаме и ще сърбаме жобетата .
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Национални новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Юни 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Голямо количество радиоактивен метал е открито в Пловдивска област
Природни стихии
ТВ и шоу сезон 2024/2025 г.
Парламентарни избори октомври 2024 г.
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Трябва ли кметът Костадин Димитров да поведе листата на ГЕРБ в Пловдив?
Да
Не
Не мога да преценя
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: