Утре над по-голямата част от страната ще бъде предимно слънчево

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
17:29 / 06.02.2014
1268
През нощта облачността над страната ще се разкъсва и намалява, до предимно ясно. В Дунавската равнина и в източните райони ще се задържи с ниска облачност, на места там ще има и мъгла. Минималните температури ще са от минус 5° до 0°. В София около минус 3°.

Утре над по-голямата част от страната ще бъде предимно слънчево. По-значителна ниска облачност ще се задържи по поречието на Дунав и в крайните източни райони. Вятърът ще се ориентира от югозапад и ще е слаб. Дневните температури ще се повишат и максималните в повечето места ще са между 5° и 10°, в районите с трайна мъгла - малко над нулата. В София - около 8°.

Атмосферното налягане слабо ще се повиши и ще бъде близко до средното за месеца.

Над планините ще е предимно слънчево. Вятърът ще се ориентира от запад, до умерен и с него ще прониква по-топъл въздух. Максимална температура на 1200 м.н.в. 6°, на 2000 м около 0°.

Над Черноморието преди обяд ще има значителна облачност, която след обяд ще намалее до предимно слънчево. Вятърът ще е слаб. Максимални температури 6-8°. Температурата на морската вода е 3-5°. Вълнението на морето ще бъде 1-2 бала.


Виж коментарите (0)
Още новини от Национални новини:
Президентът: Днес се разделяме с двама достойни летци
Аптекар: Поставянето на вендинг машини за лекарства е потенциално...
Атанас Атанасов: Не знам за какво говори Борисов, провалът на рот...
Явор Колев: Кибервойната може да доведе до загубата на човешки жи...
Доц. Наталия Киселова се кандидатира за депутат
Лекар: Молбата ми е да сте внимателни с тези безкрайни реклами


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).