ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Агро
Вдигат ДДС, за да запълнят дупката в бюджета?
Автор: Екип Plovdiv24.bg 12:01 / 29.04.2010Коментари (10)2863
© Plovdiv24.bg
Очаква се повишаване на Данъка добавена стойност, обяви днес премиерът Бойко Борисов. Той уточни, че това ще е временно, докато проработят антикризисните мерки на правителството. Според Борисов в бюджета има огромна дупка, която трябва да бъде запълнена по този начин.

Все пак се предвиждало след преодоляването на кризата ДДС да си върне старата стойност и дори да стане по-нисък.







Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Който може - да се спасява, че както е тръгнало... съвсем скоро или ще станем пълна циганийка или супер полицейска държавица. И в двата случея няма живот за нормалните хора.
0
 
 
добре да го вдигнат но за жалост и цените ще скочат а дали ще намалят цените като върнат ддс-то а даже смятат да го правят и по ниско питам аз цените ще паднат ли защото не ми се вярва
0
 
 
Тъй както върви със сигурност ще ни задължат и всички плащания да минават през Сбанк ? Хубаво вдигат ДДС то - ми да вземат да направят като в някои "изоставащи" страни от Н`тия свят - да връщат това прословуто ДДС на народа ! Събираш си касовите бележки през месеца - отиваш в НАП и ти възтановяват дадените от теб 20 % ! Стига сме ставали спонсори на Догановци ,станишевци ,борисовци и тем подобни народни избранници.
0
 
 
Така ще се отворят по-големи дупки. Вместо да стимулират бизнеса и да намалят ддс-то за да има по-голям оборот те ще го вдигнат, много от малките фирми е възможно да фалират дори.
+1
 
 
И аз не искам дасе вдига ДДС.Нещо повече.Страхувам се.Не знам какво ще произлезе от това.Слушам най различни икономисти.Едни са за ,други против.Как да разбера ,кой крив,кой прав.То не знам дали изобщо някой да може да каже какво ще се получи.Все пак все някой ще уцели и после ще се тупа по гърдите ,че много разбира.Аз обаче реших така,избрали сме Бойко Борисов да ни преведе през тази каша.Нека имаме търпение да изчакаме.Не можем да се връщаме на половината път.Дали сме му доверието да ни води четери години.Сигурен бях и сега също съм сигурен ,че той ще успее,а с него и ние.Той работи за нас,не ние за него.Заложил си е авторитета,а знам,че държи много на него и иска да направи нещо,което да остане в историята.Така че идващите трудни месеци,трябва да ги посрещнем с търпение и оптимизъм.
0
 
 
Това ще бъде голяма грешка. Бизнеса ще се дръпне на полу-тъмно, цените ще скочат ..., а пари в бюджета пак няма да постъпят. Големите гуши изнасят средства от Бг, а народа, ако ги има, къта пари за черни дни, така икономика не се развива. Парите във фирмите ги няма, защото ги няма в обращение.
0
 
 
Май Бойко забрая че благодарение на народа, той е на власт и както говори, че като не става отново ще има избори..ама да не забравя, че този път ще си помислим дали да гласуваме за него... Хората без пари останаха, те ще ми вдигат ДДС-то... аре да дойде да мойсто място с 300 лв. заплата да го видя как ще ми живее 1 месец...
0
 
 
Г-н Борисов,не се правете на приятно разсеян и не нагагайте хората с непосилни за тях данъци.Маи забравихте благодарение на кого вие сте на власт.Искате решение на проблема,ето ви конкретен пример ако ви изнася,разбира се.Легализирайте проституцията.Там са големите приходи за държавата.Защо допускате тези пари да отиват в сивият сектор?Като няма закон за проституцията това не значи,че бардаците липсват.Нормалните държави легализираха и част от дрогата понеже наркомани винаги ще има.Какво правите и в тази насока. После казвате Станишев направил това и онова,а вие какво правите. Явно всички сте един отбор юнаци и си пазите взаймно гърба.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Национални новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Септември 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Лято 2024
Природни стихии
Световна черна хроника
Новак Джокович идва в България
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Трябва ли кметът Костадин Димитров да поведе листата на ГЕРБ в Пловдив?
Да
Не
Не мога да преценя
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: