ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Агро
Vivacom навлиза ударно в света на гейминга с турнира "Game ON"
Автор: ИА Фокус 17:32 / 26.07.2024Коментари (0)1467
©
Vivacom поставя началото на своя първи геймърски турнир Vivacom "Game ON“, с който ще предизвика едни от най-известните геймъри у нас да премерят сили в поредица от онлайн битки. Турнирът е единствен по рода си у нас, защото е разработен от геймъри за геймъри и се организира съвместно с TDB play. Той ще се превърне в арена, където геймърите, техните фенове и приятели ще се състезават за награда от 15 000 лева.

Vivacom "Game ON“ започва на 27 юли с първия целодневен маратон, където стотици зрители ще станат участници и ще влязат в оспорвана битка. Всички турнири ще се проведат в студиото на TDB play през оптичната мрежа на Vivacom, която предоставя супер бърза скорост за гейминг без никакво прекъсване и стрийминг на видео във висока резолюция. Битките ще се стриймват на живо в YouTube канала на Vivacom и в социалните мрежи. Големият финал ще бъде на живо през ноември 2024 г., когато десет от най-популярните геймъри ще се изправят един срещу друг, а техните фенове ще имат уникалната възможност да играят рамо до рамо със своите идоли.

В рамките на турнира един срещу друг ще се изправят отборите на двама от най-известните български геймъри – "ShadowHex“ (Васил Калинчев) и "heavenBUL“ (Цветелин Попов), а зрителите ще са тайният жокер на всеки отбор. Те ще имат решаваща роля в дуела, защото ще могат да печелят предимство (GIGA битове) за своя отбор, като гласуват в социалните мрежи на Vivacom. Всеки желаещ може да се присъедини в онлайн стрийма и да се състезава за своя фаворит.

"С турнира Vivacom "Game ON“ си поставяме за цел да създадем едно уникално изживяване през нашата оптична мрежа както за геймърите, така и за техните фенове. Тя ще се превърне в арената на гейминг битките в нашумели игри като Fortnite и гейминг платформата Roblox. Специалното е, че всеки от четирите рунда ще е различен, ще има нови изненади и нов геймър. Очакваме с нетърпение да видим кой отбор ще спечели голямата награда в епичния сблъсък за първото място“, сподели Желяз Кольовски, директор Маркетингови комуникации на Vivacom.

"Видео игрите изминаха дълъг път - от нишово занимание за малцина през 90-те години на миналия век до централна роля в съвременните дигитални забавления. Vivacom "Game ON" е уникален в своята същност турнир, който впуска в мулти-дисциплинарно съревнование някои от най-популярните геймъри в България и превръща пасивния зрител в активен участник в нова форма на интерактивно гейминг забавление. Лидерски умения, знания и похвати от различни игри, капацитет за работа в екип и ангажирана, участваща публика, са нужни за победата. Така Vivacom "Game ON“ се превръща не просто в развлечение, а в истинско предизвикателство, изграждащо умения чрез видео игри“, споделя Мартин Кадинов, партньор в TDB Play и бивш състезател по електронни спортове.

Оптичната мрежа на Vivacom е най-голямата в страната и достига до над 1.5 милиона домакинства. Vivacom се отличава с наистина високо качество на връзката по отношение на скорост на оптичния интернет и има отличие за абсолютно най-качествения интернет в България от QUDAL1. С него геймърите могат използват пълния потенциал на връзката и да се насладят на игра без компромиси, без забавяне и прекъсвания. Оптичната мрежа на телекома покрива 50% от населението в страната, като Vivacom планира да разшири покритието до 67% до 2028 г.

Повече информация за турнира, класациите и статистиката следете в сайта на Vivacom ТУК.

1 Медал за качество в резултат на независимо пазарно проучване на International Certification Association GmbH (ICERTIAS) сред 1200 потребители на интернет услуги в България през януари 2024 г. чрез онлайн въпросник по методология CAWI – DEEPMA (Computer Assisted Web Interviewing – Deep Mind Awareness). Търговските марки на QUDAL и ICERTIAS се използват с разрешение. Повече информация за отличието на vivacom.bg.







Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Още новини от Национални новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Септември 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
ТВ и шоу сезон 2024/2025 г.
Лято 2024
Дублиращ отбор на ПФК Ботев
Концесия на стадион "Локомотив"
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Как ще оцените началото на мандата на новия кмет Димитров?
Слаб (2)
Среден (3)
Добър (4)
Много добър (5)
Отличен (6)
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: