Вижте какво време ще ни предостави първата седмица от октомври

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
16:28 / 01.10.2023
1562
Във вторник и сряда ще бъде предимно слънчево, в много райони и почти тихо. На отделни места в котловините ще има краткотрайна сутрешна мъгла. Минималните температури ще са по-ниски, в повечето места между 7° и 12°, максималните ще са между 23° и 28°, съобщават от НИМХ.

В четвъртък от запад на изток отново ще има временни увеличения на облачността и на отделни места, главно в североизточните райони и планините, ще превали. Вятърът ще се ориентира от северозапад и ще се усили до умерен.

В петък облачността ще е променлива, почти без валежи. Температурите слабо ще се понижат. През почивните дни ще преобладава слънчево време, с временни увеличения на облачността в събота над Източна България.

Ще бъде почти тихо. Минималните температури в повечето места ще са между 7° и 12°; максималните в събота ще бъдат между 21° и 26°, в неделя слабо ще се повишат.

Виж коментарите (0)
Още новини от Национални новини:
Българка от плаж в Гърция: Потвърждавам новината за увеличението ...
Днес ви е било топло? По-добре вижте какво предстои от утре
Георги Георгиев към ПП-ДБ: Колеги, то няма управляващи, на кого щ...
Патриарх Даниил призова за преодоляване на разделението сред прав...
Джевдет Чакъров: Очаквайте хода на Ахмед Доган
Убийството в Слънчев бряг заради жена: Един само видя, че Цецо къ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).