Въздушната линейка успешно транспортира пострадалата от Сандански до София

Автор: Ливия Кукова
Коментари (1)
16:04 / 06.06.2024
2219
Въздушната линейка, която бе изпратена от София до Сандански и обратно до столицата, е изпълнила успешно своя курс, предаде репортер на "Фокус".

В Сандански медицинският хеликоптер е кацнал около 13.00 часа на стадиона в курортния град. Полетът от София до Сандански е продължил около 40 минути. 

По първоначални данни в София хеликоптерът е пристигнал на хеликоптерната площадка на болница "Св. Екатерина", от където пострадалата 58-годишна жена от Сандански ще бъде транспортирана до "Пирогов".

Припомняме, че 58-годишна жена пострада при нелеп инцидент със собствената си кола. Дамата паркира на ул. "Деспот Слав“ в Сандански и тръгва да слиза. В този момент обаче автомобилът тръгва назад и отворената врата я повлича.

Жената е с фрактура на малкия таз, фрактура на две ребра и ключица. Настанена е за лечение в МБАЛ-Сандански с опасност за живота.

Виж коментарите (1)
Още новини от Национални новини:
Приложението "еЗдраве" с нови функции
Утре решават дали да бъде увеличена минималната работна заплата
Лечението на "Бактерията човекоядец" е твърде скъпо и налага мног...
Известен банкер: Най-добре е да не обменяте големи суми в кеш
Бойко Борисов: Толкова ми е гневно, че нищо няма да кажа!
Кокинов: Борислав Сарафов е един добър вариант за главен прокурор...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).