ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Агро
За пореден път! Шофьор кара с над 220 км/ч в града и с над 310 км/ч извън него
Автор: Екип Plovdiv24.bg 09:29 / 05.10.2023Коментари (7)6044
© NOVA
Поредна серия от видеа, на които се вижда как шофьор управлява автомобила си с превишена скорост. На един от клиповете колата се движи с над 300 км в час на магистрала, а на друг - с 200 км в час в населено място. Тези видеа са качени в профил в TikTok.

Александър Гешев не потвърди пред NOVA, че именно той е бил зад волана. Единственото нарушение, което признава, е, че возил дъщеря си без обезопасително детско столче с около 60-70 км/ч в града.

Той твърди, че детето го помолило, а останалите клипове не били с негово участие, а на негови клиенти. "Ако някой иска да си тества колата – щом няма писта, ще го направи на пътя", коментира Александър Гешев.

Темата в "Здравей, България" коментира и автомобилният състезател Румен Дунев. Той осъди такъв тип поведение и обясни колко опасно е безразсъдното шофиране. "При челен сблъсък със 100 км/ч това се равнява на падане от 44 метра, което е близо 20-и етаж", подчерта експертът.








Зареждане! Моля, изчакайте ...
+1
 
 
Тоя луд е директно 5г + конфискация на всички МПС-та и забрана да шофира до живот.НО в бананаовата република,абсол'тно нищо няма да му направят,може само да се молим да се убие някъде сам,а не да убива невинни хора.
+7
 
 
Абе , кавал , ти може и хеликоптер да си вземеш и да мрънкаш, че няма площадки за паркиране...никой не е длъжен да ти осигурява писти...цървул нещастен !
+7
 
 
Поредното лайно , което държавата може да смаже моментално , НО държава - няма , институции - има , но са заспали дълбок сън. Проверки до дупка от всички възможни институции . Ако се докаже , че той е карал - без книжка до живот + затвор. Ако е предоставил колата - затвор. Боклук !!!
+8
 
 
"Щом няма писта ще го направи на пътя"... Пази боже от такива глупендери! Какви писти бълнуваш селяндур? Кой Ви дава право да карате така по-пътя? Нали сте много патрони и паралии ходете в другите държави да карате? Първото е че там няма да смеете да надвишите и 30км отгоре щото и в затвора ще отидете! Втори там няма кой да Ви позволи да карате на пистите им щото сте ганьовци и щото не може да си го позволите! Тоя с думите си директно ще бъде обвинен и вкаран в затвора мършата ама тука ще изчакаме да убие себе си или някой друг с 200+ км/ч. И тогава ще му направите един филм как имал не знам колко си нарушения как имал предишни подобни случки и накрая ще се изисква домашен арест и след 1 година чакане на съда ще бъде пуснат! С цялата измет едно и също се случва! Защото изметите пазят другите измети от край време! Ако ще сме в ЕС да се предприеме нещо и всички боклуците по-парламентите и съдилищата да бъдат обвинени и с доживотни присъди ако ли не да ни махат от ЕС и да си бъдем една бананова република където ще останат само подобните му келеши и да си стягаме багажите! Не знам нормалните хора колко още ще търпим?
+6
 
 
Преди години състезател е блъснал и убил четири жени на автобусна спирка и е бил осъден на смърт и застрелян в затвора , а брат му който му е дал колата в затвора
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Национални новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Юли 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Ботев в Лига Европа, сезон 2024/2025
ТВ и шоу сезон 2024/2025 г.
Пловдив - с най-мръсен въздух в ЕС
Рокади в ДПС
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: