Започва се - хиляди тръгват към Южна България още днес

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (1)
12:41 / 12.07.2024
198165
Започва четвъртото издание на рок фестивала в Долината на виното край чирпанското село Могилово (б.р. - на около 80 км  от Пловдив). Тазгодишното издание ще се проведе от днес до 14 юли, а организаторите вече са готови с всички изисквания на групите.

Въвежда се временна организация на движението за дните 12, 13 и 14 юли във връзка с провеждането на Midalidare Rock In The Wine Valley край село Могилово, информират от община Чирпан. 

Определени са маршрути за пристигане и отпътуване на посетителите на фестивала. Организацията на движение ще се регулира от полицията.

При пристигане основният маршрут е път II-66 Чирпан-Стара Загора и през пътя за Винарово и село Могилово, като за времето от 14:00 ч. до 22:00 ч. в трите дни движението ще се пропуска само в една посока – от второкласния път към село Могилово.

Обходният маршрут е в посока Чирпан – четвъртокласен път от село Могилово, през село Изворово и Спасово до Чирпан и магистрала Тракия.

Пътният участък през с. Спасово ще бъде отворен през целият период на фестивала. Организаторите на фестивала препоръчват на всички пътуващи от посока София да използват този маршрут.

При отпътуване основният маршрут е път IV-66049 от село Могилово към село Винарово и път II-66 Чирпан-Стара Загора.

Обходният маршрут е в посока Чирпан – четвъртокласен път от село Могилово, през село Изворово и Спасово.

Временната организация е въведена със заповед на кмета на Чирпан, издадена с цел недопускане на пътни инциденти,  спазване на разпоредбите на Закона за движение по пътищата и постигане оптимална организация на движението. 

Фестивала Midalidare Rock In The Wine Valley започва тази вечер и ще продължи до неделя вечер. Deep Purple, Mr.Big и Accept са хедлайнерите в трите фестивални вечери и се очаква да привлекат хиляди фенове от цялата страна.

Наред с тях идват още 13 групи от цял свят. Фестивалът съвпада с финала на европейското първенство по футбол. Специално за този мач ще бъде изграден екран, за да могат феновете на футбола да не пропуснат кой ще стане шампион, посочиха организаторите.


Виж коментарите (1)

Още по темата (8):
16.07.2024 Село със 163 души, което се намира на 1 час път от Пловдив, се превърна в столицата на рока в България за четвърта година
14.07.2024 Голяма банка: Всеки, който има останали пари в картата си от "Мидалидаре", ще може да си ги вземе в тези часове
10.07.2024 Над 25 часа рок и 16 банди на Midalidare Rock In The Wine Valley 2024
05.07.2024 Много рок ще се лее на 80 км от Пловдив: Вижте какво ще ядат и пият звездите на феста в Долината на виното
16.03.2023 Легендарните "Юръп" ca третият хедлайнер на фестивала в Долината на виното
23.01.2023 На само 80 км от Пловдив: Метъл легендите от "Хелоуин" ще закрият фестивала в Долината на виното
Още новини от Национални новини:
Катастрофа с автобус на магистрала "Тракия"
Катастрофа затруднява движението в дефилето между Варвара и Велин...
Вижте ситуациите, в които работодателят може да ви накаже
Meteo Bulgaria: Силни бури с гръмотевици в някои части на странат...
Коалицията ПП-ДБ се регистрира за изборите
Зов за помощ: Млада майка има нужда от средства за операция в чуж...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).