Жена е жестоко пребивана 6 часа от мъжа си

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
09:52 / 03.06.2024
1962
Пореден фрапиращ случай на домашно насилие спрямо жена. Жертвата е от Враца. Тя е била нападната и зверски пребита от втория си съпруг.

Семейството е в процес на развод, а мъжът е с действаща ограничителна заповед и няма право да доближава съпругата си.

Жертвата е била измъчвана часове наред – както психически, така и физически. Тя все още е в болница, като не може да става от болничното си легло. Претърпяла е животоспасяваща операция.

"Дъщеря ми все още не може да става от леглото. Има катетър, дренаж и е на памперси. Много я боли. Не може да става. Не може да се храни. След случило се тя беше качена веднага в операционна зала. Ако не бяха я оперирали, вероятно нямаше да оцелее“, разказва майката на пребитата жена, която пожела анонимност, защото и тя е заплашвана няколко пъти.

Разтревожената майка разказва още, че побойникът отишъл в следобедните часове до магазина, в който работи съпругата му. Жената заключва вратата и звъни в полицията, докато мъжът ѝ прави жестове, че ще я заколи.

"По-късно тя е била с адвокатката си при прокурора. Прибира се и вижда, че той е бил в дома ѝ. Ужасява се и веднага заключва вратата. Отива в кухнята и вижда чаша с водка и телефон. Обръща се да излезе, но той изскача от спалнята и я хваща“, разказва още майката.

Близо шест часа насилникът измъчва жертвата си. Накрая вади пистолет и нож и се обръща към нея с думите: "Няма да те убия, както съм ти обещал, ще ти подаря живота, но не ме предавай, защото ще пострада цялото ти семейство“.

Мъжът напуска жилището, а жената изпада в шок. "Той ѝ е строшил телефона, за да не може да се обади на никого. Въпреки това събира сили и пълзейки отива до нощното шкафче, вади стар телефон без карта, но свързан с интернет. Звъни чрез мениджър на дъщеря си и казва, че е зле“, разказва още разтревожената майка.

Това не е първият случай на домашно насилие. Побойникът заплашва не само съпругата си, но и нейните родители. Ето защо те настояват за най-строгата присъда.

Виж коментарите (0)
Още новини от Национални новини:
Не минавайте край Кресна, изберете друг маршрут!
На връщане от Гърция българка възкликна: От години не съм виждала...
Корнелия Нинова: Председател съм на БСП, защото такъв е законът
Манол Пейков за листите на ПП-ДБ: Няма 100% яснота
Чужденци направиха брутален филм за АМ "Тракия"
По-добре не доближавайте до кървавото езеро, опасно е


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).