Жестоко меле в дискотека

Автор: ИА Фокус
Коментари (0)
19:57 / 24.09.2024
1303
Прокуратурата във Варна проверява случай на масов бой в дискотека, при който са пострадали няколко души. На кадри, които бяха публикувани, се вижда как охранител в заведението удря с метална бухалка паднал на земята човек.  

Според свидетелски данни до инцидента се е стигнало след скандал между две групи. Един от мъжете - украинец, ударил няколко души, включително охранител в заведението. Именно украинецът е човекът, който паднал на земята и бил удрян с бухалка. От охранителната фирма съобщиха, че на този етап се въздържат от коментар. Но се извършва вътрешна проверка. Общо петима души са с леки телесни повреди, а по случая е образувано досъдебно производство.

“От едната група са около 20 млади мъже. A от другата страна са няколко украински граждани. Групите са изведени извън дискотеката. На кадрите се вижда, че един от украинските граждани лежи на земята и е ударен няколко пъти с бухалка от лице, което сме установили, че е охранител в заведението. Предстои да се анализират всички доказателства, за да бъдат установени и разпитани и други свидетели, освен тези, които до настоящия момент сме установили. Трябва и да се прецени характерът на телесните повреди. По първоначални данни те са леки. Трябва и евентуално да се прецени какво обвинение и на кого следва да бъде повдигнато", заяви районният прокурор на Варна Невена Илиева пред NOVA.

Виж коментарите (0)
Още новини от Национални новини:
Почина Борис Бекяров
Адвокат: Ветото на президента за адвокатурата трябва да бъде заоб...
Доц. Кунчев: Хора, моля ви, не им се връзвайте на глупостите и не...
Собственици на хотели по Черноморието принудени да затварят по-ра...
Почина уважаван български учен
Полицай е загинал при катастрофата край Стара Загора


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).