Жестокост: Мъж преби и изнасили 14-годишно момиче

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (3)
15:57
1278
На 17.10.2024 г. състав на Окръжен съд – Сливен постанови определение, с което взе мярка за неотклонение "задържане под стража“ по отношение на мъж, изнасилил 14-годишно момиче.

На 14.10.2024 г. в гр. Сливен той се съвъкупил с лице от женски пол, ненавършило 14-години, без нейно желание, като я принудил към това със сила и заплашване и с причиняване на средна телесна повреда.

Престъплението, за което е привлечен като обвиняем представлява тежко умишлено престъпление по смисъла, за което се предвижда наказание лишаване от свобода от десет до двадесет години.

Съдът взе най-тежката мярка за неотклонение, като прецени, че е налице обосновано предположение обвиняемият да е извършил престъплението, в което е обвинен, както и за съществуването на реална опасност той да се укрие или да извърши друго престъпление.

Определението на съда може да бъде обжалвано и протестирано с частна жалба и частен протест в 3-дневен срок, считано от датата на постановяване пред Апелативен съд гр. Бургас.

Виж коментарите (3)
Още новини от Национални новини:
Бойко Борисов: Вече трябва да платим двойно за всичко
Пожар гори до връх Ком
Въоръжете се с търпение: Брутално задръстване на АМ "Тракия"
Мъж с ролери, хванал се за микробус, лети по столичния бул. "Цари...
Треньор по лека атлетика искал снимки по бельо на 11-годишна
Как да получим документи за трудов стаж и доход, ако бившият ни р...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).