700 фена се стекоха в Cinema City за световната премиера на "Хари Потър и нечистокръвния принц"

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
13:05 / 17.07.2009
1585
Най-запалените почитатели на филмите и книгите за Хари Потър се събраха в Cinema City - Мол София и Мол Пловдив снощи за световната премиера на шестия филм от поредицата.

Почитателите от всички възрасти обсъждаха нетърпеливо очакванията си за новата част помежду си и пред медийните репортерите още час преди прожекцията.

„Фен съм и на филмите, и на книгите. Исках да го видя най-първи, ама като гледам, доста хора са се събрали. Ама така е много яко," радваше се младеж, донесъл на премиерата и любимата си книга от поредицата.

„Всичко е оплетено в магия, но то е, за да е по-интересно. Иначе проблемите са като на нормалните деца. Като моите. Разбира се аз не се чудя как да измагьосам нещо, но се чудя как да направя нещо," каза момиче, нагласено в дълга черна рокля с пелерина заради среднощното събитие.

Много решиха да изпробват свръхестествените си сили и да надхитрят щатните магьосници на Cinema City, като познаят под коя от шестте островърхи шапки се крие скъпоценен камък. Близо стотина успяха да се сдобият по този начин с компютърна игра по филма, постер или друга награда.


Виж коментарите (0)
Още новини от Любопитни новини:
Жалко! Разводът официално е потвърден от едната страна
Доц. д-р Пламен Кръстев: При застудяване дозите на лекарствата за...
Българинът и компотите в мазата – традиция, и то с много плюсове
Големи стратегии тази вечер в "Игри на волята"
Ясен е първият финалист в "Биг Брадър"
Бум на турските сапунки, сериали със стари и нови сюжети тръгват ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).