Албена Вулева не може да се оплаче от липса на мъжко внимание

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
17:32 / 07.07.2024
6682
Албена Вулева от няколко години работи в Кипър като рецепционистка. Тя вече се е установила там и все по-рядко се връща в България. Бившата водеща живее в крайбрежния град Пафос. Понякога пътува и до други държави на почивка. Неотдавна например беше в Италия. Междувременно устата блондинка си е хванала и гадже, писа "Уикенд". От една година тя върти любов с руснак, издават запознати.

Албена е на 48 години, но казва, че мъжкият интерес към нея не е секнал. Най-много ѝ се радвали чужденците. Често я бъркали за рускиня. Това не е случайно, защото майка ѝ Людмила Захажаева е с руски произход. Така се запознала и с настоящия си любовник, който също идва от държавата на Путин, но с днешна дата живее в Кипър.

След като се раздели с дългогодишния си приятел Недик Недев, блондинката не е афиширала връзка с друг. Тя е потайна относно актуалното си гадже, но хора от обкръжението им издават, че отношенията им се развивали чудесно. Вулева открай време искаше да си хване чужденец и целта ѝ най-сетне е изпълнена. Тя неведнъж е споделяла, че е много разочарована от българските мъже, които по думите ѝ били не само мързеливи, но и доста стиснати.

Албена и бившият ѝ Недик изкараха заедно повече от десетилетие, ала за това време много пъти се събираха и разделяха. Последната им разлъка бе окончателна. Клюката гласи, че фитнес инструкторът редовно кръшкал на блондинката, но тя си затваряла очите за изневерите му. Майка ѝ Людмила Захажаева направила всичко възможно да ги раздели, защото вярвала, че авторката на предаването "Сигнално жълто" заслужава нещо много по-добро.

Риалити звездата от "ВИП Брадър" изобщо не се срамува, че е направила рязък завой в кариерата и от телевизионна звезда е станала рецепционистка в хотел. Тя често споделя с почитателите си в социалната мрежа различни моменти от ежедневието си. Бившата водеща твърди, че сега в медиите има голяма цензура, затова не иска повече да работи в телевизията. Предпочита да реализира творческия си порив, като качва съдържание в интернет, където има по-голяма свобода на словото. Като рецепционистка в хотел пък си докарвала много добри доходи, които й позволявали да си живее добре.

Преди да замине за Кипър, Албена нямаше сериозни професионални ангажименти и се занимаваше единствено с бижутата "Хаял", които създаваше собственоръчно и продаваше онлайн. Тя усърдно изработваше гривни и други аксесоари от различни материали, а после ги предлагаше за продажба на символични цени. Въпреки че влагаше старание в начинанието си, то не бе доходоносно и накрая ѝ се наложи да си намери истинска работа.

Авторката на култовото предаване "Сигнално жълто" взела тлъст хонорар за участието си в два сезона на риалити шоуто "ВИП Брадър", но той бързо се стопил през широките й пръсти и от него не останал и лев. Случило се така, че познати ѝ предложили работа в Кипър с добро заплащане и тя се съгласила да се впусне в приключението. За броени дни стегнала багажа си, намерила си квартира с приличен наем и отлетяла за острова, където живее до днес. "Тук живота е много хубав. Не виждам причина да се връщам в България", отсича Вулева.

Виж коментарите (0)

Още по темата (2213):
05.10.2024 Омъжва се цели осем пъти за седем различни мъже, като има и седем развода
05.10.2024 Турски милионер развежда засукана водеща
05.10.2024 Джъстин Бийбър с шокираща изповед за наркотиците
05.10.2024 Димо: Роди ми се трета дъщеря по време на "Игри на волята"!
05.10.2024 Днешното участие на Анелия по Нова телевизия се оказа тотал щета
05.10.2024 Дъщерята на Глория има нов, крие го
Още новини от Любопитни новини:
Димо: Роди ми се трета дъщеря по време на "Игри на волята"!
Моника Белучи си взе куче от развъдник в Пловдив
Грандиозен гаф на бТВ в "Стани богат"
Сузанита: Държах нож срещу майка ми
Славена Вътова вече официално е разведена
Биляна Гавазова най-после се омъжи


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).