Алисия неузнаваема

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (1)
12:33 / 10.06.2024
3272
Алисия уплаши почитателите си след поредния си тунинг, който едва ли ще е последен. Певицата, която не иска да остарява, си е наблъскала лицето с филъри, които вместо да я разкрасят, са я обезобразили. Фолк дивата от Вакарел е надута като поничка, пише "Уикенд". Певицата изглежда страховито и смущаващо, а в лицето все едно пчели са я жилили. Джуките й пък стърчат на метър пред лицето й.

Брюнетката започна да се увлича по корекциите още преди години, като манията й вече придобива плашещи размери. "Устните й са като наденички, бузите като на хамстер. Защо си причинява всичко това?" – питат се в социалните мрежи. Преди интервенциите бившата на Валери Божинови и Ники Михайлов не беше първа красавица, но изглеждаше доста прилично.

Изпълнителката има едно от най-хубавите тела сред миньончетата във фолка. Тя полага значителни грижи за слабото си, но оформено тяло. Алисия не залитна по модата на анорексичната слабост като на Мария и Светлана Гущерова, а поддържа килограмите си в идеална норма. Уви, не можем да кажем същото и за лицето й. 

Бузите й са натъпкани с филъри, твърде подчертаните скули правят лицето й като на извънземно, а огромните джуки съвсем развалят гледката. Преди време почитатели я попитаха какво е направила с хубостта си, а тя не отговори и заяви, че няма да удостои с отговор злобни и дребнави подмятания.

От няколко години Алисия не публикува снимки на лицето си отблизо, явно заради плашещия му вид, който едва ли и тя самата харесва. Последователи на брюнетката в социалните мрежи я съветват поне временно да спре с корекциите, а след това да смени дерматолога си. 

Носът на 41-годишната фолкаджийка също се смалява всяка година, като през 2022 г. тя направи последната операция, трета подред. Гърдите на вакарелската дива също претърпяха няколко корекции, но там все още не е преминала естетическата граница, пише HotArena.

Виж коментарите (1)

Още по темата (6805):
03.07.2024 Мъжът на Роксана я спасил от фалит
02.07.2024 По-добре не закусвайте банани
01.07.2024 Диляна Попова го играе амазонка на "Острова на стоте гривни"
27.06.2024 Сузанита с ужасяващо признание, станала жертва на наркотиците, направила и опит за самоубийство
22.06.2024 Любимата на Георги Блажев го зарадва с безценно парти в парка за рождения му ден
21.06.2024 Бившата жена на Джуди Халваджиян се омъжи за друг
Още новини от Любопитни новини:
Адвокат от Пловдив: Анализите му са на ниво 5-6 клас от Спортното...
Рафи Бохосян за баща си: Отне ми време да разбера, че тази болка ...
Не ставайте роб на датата на годност върху етикета
Прохлада, чист въздух и невероятна природа на 30 километра от Пло...
Избраха новия Ерген, след като Мастагарков отново отказа на bTV
При високите температури: Какви проблеми с колата могат да ни зас...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).