Аман от синовете на Тони Стораро, този път Фики се изложи

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (1)
14:04 / 10.08.2024
5518
Нагло гази закона големият син на Тони Стораро Фики.

Хитовият изпълнител бе засечен  как прави няколко нарушения, докато е по задачи и пазар със семейството си. Всичките погазвания на закона от страна на чалга идола се случват в центъра на София. И то в рамките на само няколко часа.

Фики бе хванат, докато излиза от паспортната служба в столицата, която се намира в близост до Лъвов мост. Той е в компанията на жена си Гюлджан и тяхната женска рожба Елсем. Първородното дете на двойката малкият Тони, сигурно е на градина по това време и затова липсва от семейната разходка.

Още при спирането си, за да е близо до паспортното, Фики паркира неправилно на булевард "Мария Луиза". Огромният му джип "Мерцедес“ излиза от очертанията и е спрян така, че леко дори да пречи и на завиващите надясно. След като бързо приключва в държавната институция и най-вероятно семейството e подменило своите паспорти, Фики яхва мощния джип и с газ тръгва към пъпа на София.

Още с влизането във возилото за няколкостотин хиляди лева, Стораро пали цигара, въпреки че детето му е на задната седалка. Изпълнителят на "Патенце“, "Вертолета“ и други хитове набързо дръпва фаса и го хвърля на пътя, докато шофира.

Впечатление прави, че цялото предно стъкло на мегатузарския джип на Фики е разцепено на две. Това е тежко нарушение. И ако певецът бъде спрян, го грози немалка глоба, гласи законът за движение по пътищата.

Минути по-късно Фики, съпругата му Гюлджан и малката Еслем са пред тузарски магазин в идеалния център на София. Чалга идолът успява да намери място пред скъпарско ателие за дрехи и паркира синия звяр. Малко след като са влезли за пазар, пред джипа на Фики се озовават служители на градска мобилност. Внимателно оглеждат лъскавия джип, след като му поставят скоба - сигнал, че Фикрет не е платил зона.

В това време Стораро и любимата му най-спокойни си пазаруват. И над час по-късно излизат от магазина с няколко торби в ръка.

Фики отваря багажника, поставя чантите с мегаскъпи дрехи и чак едва тогава забелязва скобата. Вместо да се обади на служителите на реда, за да я махнат и освободят колата, Фики решава да тръгне на разходка из "Витошка“, а колата му да си стои паркирана в идеалния центъра на София, макар и "заключена“.

Действията на певеца са често срещани сред мнозина. Те нарочно не пускат есемес, докато са спрели на зона, с ясната цел, че ще бъдат санкционирани от органите на реда. По този начин колата на Фики, а и на другите, които прибягват до този трик, ще е паркирана повече от допустимите 4 часа на пъпа на столицата. И така могат да се шляят из центъра, паркирали своята кола срещу скромните 30 лева, пише "България Днес".

Виж коментарите (1)

Още по темата (1884):
18.09.2024 Обратите в живота на Венета Райкова валят един след друг
18.09.2024 Венци Мицов: Скъпи чалгари, любимата ви музика отдавна ви е изтрила всички мозъчни гънки!
18.09.2024 Малвина е от Пловдив и успя да надвие мъж в "Игри на волята"
18.09.2024 Известен пластичен хирург от Пловдив: Започнах да отказвам, защото ми дойде в повече
18.09.2024 Ергенът Евгени и Атанас Месечков се събраха
18.09.2024 Невена Цонева и Венелин Венков омъжиха дъщеря си
Още новини от Любопитни новини:
Обратите в живота на Венета Райкова валят един след друг
Жените от тези зодии са най-желани
Венци Мицов: Скъпи чалгари, любимата ви музика отдавна ви е изтри...
Малвина е от Пловдив и успя да надвие мъж в "Игри на волята"
Известен пластичен хирург от Пловдив: Започнах да отказвам, защот...
Звезди застават до Флорина в "Колко ми даваш"


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).