ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Музика
Личности
Културни
Кино и филми
Други
Кулинарни
Андре Токев: Правех бургери малко нелегално
Автор: Екип Plovdiv24.bg 11:26 / 28.12.2024Коментари (0)726
©
Новата книга на шеф Андре Токев "Продължавам" е посветена на пътя, който е извървял и трудностите, през които е преминал.

"Идеята на книгата ми е да мотивирам хората, които понякога не виждат път напред и не виждат светлина в тунела", обясни Андре Токев пред БНТ.

Миналата година той бе заловен да шофира под въздействието на алкохол и прекара известно време в затвора.

"Трябва да си поставяме цели и да постигаме мечтите си. Има си определените трудности и затова трябва да продължим. Това ни изгражда като хора. Никога не съм се отказвал и отчайвал. Има задачи за решаване по пътя, който вървим. Всеки е собствен герой в историята си и не трябва да го забравя, за да постигне целите си. Животът е едно уравнение и трябва да го решим правилно", подчертава готвачът.

Допълва, че книгата му е без рецепти, защото в нея говори за това, че трябва да преживяваме моменти, които ни правят по-силни.

"Най-важното е да имаш емоции, които да преживяваш. В най-трудните моменти трябва да съумееш да създадеш позитивна емоция. Професията за мен е удоволствие. Но човек трябва да мине през такива периоди, за да осъзнае по-добре какво се случва", споделя Токев.

Според него в тежки моменти хората обичат да знаят и да говорят за някой успял, който е сгрешил.

"Пътят е труден, не е толкова лесен. Времето в затвора ми се отрази добре, отидох там осъзнато, там разбрах целия си живот и видях къде съм допуснал грешки. Трябва да осъзнаем постъпките си. Имах време да мисля и да чета много книги, да мисля за бъдещето. Аз винаги гледам напред. Човек не трябва да спира като бръмбар по гръб. В затвора не ме интересуваше кой какво е направил, а човекът, който стои срещу мен. Не трябва да категоризираме хората."

Най-хубавото нещо, което е готвил Токев в затвора, е ребърца от прасе, което са получавали трудно.

"Зарадвах се, когато видях прасето, защото отдавна не бях правил. Отделях ребърцата, мариновах ги. Правех и бургери малко нелегално, защото нямахме право да използваме мая и аз правех содени питки, сам правех и киселите краставички, за да се получи", спомня си развълнуван той.

Той разказа, че е осъзнал грешките си и продължава смело напред.


Още по темата: общо новини по темата: 43
19.10.2024 »
25.05.2024 »
17.05.2024 »
17.02.2024 »
21.12.2022 »
18.10.2022 »
предишна страница [ 1/8 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Още новини от Любопитни новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Декември 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Лошото време на Балканите
ТВ и шоу сезон 2024/2025 г.
Земетресения в България
Зима 2024/2025 г.
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Трябва ли общините "Марица" и Родопи" да се слеят в Пловдив?
Да
Не
Не мога да преценя
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: