Ани Салич е сключила тайно брак?

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
09:00 / 29.08.2024
3935
Ани Салич се е омъжила тайно за бившия главен прокурор Сотир Цацаров. Журналистиката и екс председателят на КПКОНПИ са сключили брак в тесен семеен кръг. Водещата на новините почерпила колегите си в Нова и вече се подвизава с венчална халка. Ани се появи за първи път с пръстена на безименния си пръст на подкаст по повод 30-годишнината на телевизията.

Според запознати тв водещата и Цацаров са се пренесли и в нов дом. Това се е случило малко преди сватбата. Водещата на новините не издава локацията на имота им.

Ани Салич и Цацаров са заедно от три години. 55-годишната Ани и 57-годишният Сотир се познавали по професионална линия отдавна, но връзката им пламнала през пандемията.

Тв водещата и бившият главен прокурор се разбирали чудесно и не можели да живеят един без друг. И двамата били фенове на брака и не искали да живеят на семейни начала. Заради това решили да организират малка сватба, да подпишат в гражданското, а после да се почерпят с най-близките си роднини и приятели.

Двойката не се е вричала във вярност пред Бог. Не е ясно дали на подписа са присъствали децата на двойката, които са от първите им женитби. Младото семейство Цацарови вече са били и на романтичен меден месец, издават близки до младото семейство.

Припомняме, че новинарката имаше брак с тв продуцента Бранко Салич, но се разведоха преди около 10 години. "За да си мъж, не е важно да имаш плочки, кола и пари. Важното е да си държиш на думата" – заяви след разтрогването на брака си огорчената Ани.

След разлъката за сърбина настъпи крах не само в личния живот, но и в бизнеса му. Фирмата му обяви фалит и му запорираха цялото имущество.

Разведената Салич предпочете да остане в селската вила заедно с децата си, а мъжът й остана в жилището им в София. 55-годишната журналистка години наред всеки ден пътуваше за работа до столицата, но откакто е с бившия главен прокурор, вече живее в София.

Сега двамата са щастливи заедно и често пътуват по света и у нас, съобщава "Уикенд".

Виж коментарите (0)

Още по темата (6968):
10.09.2024 12 години заедно, 4 деца, а любовта им е като по филмите
09.09.2024 Фаталната любов, която пленява сърцето на Мерил Стрийп, но свършва преди да е започнала
09.09.2024 Георги Тошев призна за Натали Трифонова, шефовете на bTV го спънали
07.09.2024 Бившият съпруг на Меган Маркъл, на когото тя разби сърцето, намери голямата си любов
07.09.2024 Майка на 3 деца и транссексуален напират за "Мис силикон"
07.09.2024 За отмъщение? Джей Ло се появи полугола на премиера
Още новини от Любопитни новини:
Обратите в живота на Венета Райкова валят един след друг
Жените от тези зодии са най-желани
Венци Мицов: Скъпи чалгари, любимата ви музика отдавна ви е изтри...
Малвина е от Пловдив и успя да надвие мъж в "Игри на волята"
Известен пластичен хирург от Пловдив: Започнах да отказвам, защот...
Звезди застават до Флорина в "Колко ми даваш"


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).