Асен Блатечки и бившата му половинка Катерина Горанова нямаше как да не се съберат

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
22:27 / 29.08.2024
3578
Асен Блатечки и бившата му половинка Катерина Горанова нямаше как да не се съберат и да участват на церемонията по раздаването на дипломите.

Дъщеря им Катя завърши висшето си образование в известен лондонски университет. Където следваше архитектура. И си заслужи уважението на родителите си защото получи отлична диплома.

Режисьорката и актьорът се чувстваха много горди от успехите на госпожица Блатечки. Която много прилича на известния с татко. Направо му е одрала кожата, че и на теглото е едра като баща си. Иначе е станала чаровна красавица, смятат феновете на Блатечки и Горанова.

Госпожицата, която на шега се нарича "момичето на татко", смята да се върне в България и на родна земя да си пробва късмета. От снимките, които се появяват само преди часове в социалната мрежа, липсва само по-малкият син на Асен – Борил.

Който не е присъствал на тържеството зад граница. Който замина при майка си във Филипините, където Диляна Попова бе на снимки за новото шоу, на което е водеща.Иначе Борил и Катя са много близки, въпреки факта, че са децата на Блатечки от различни майки, пишат от "Хотнюз".

Виж коментарите (0)
Още новини от Любопитни новини:
Обратите в живота на Венета Райкова валят един след друг
Жените от тези зодии са най-желани
Венци Мицов: Скъпи чалгари, любимата ви музика отдавна ви е изтри...
Малвина е от Пловдив и успя да надвие мъж в "Игри на волята"
Известен пластичен хирург от Пловдив: Започнах да отказвам, защот...
Звезди застават до Флорина в "Колко ми даваш"


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).