Безупречно облечената Рая Назарян събра погледите на студенти

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
20:12 / 30.09.2024
1400
Новата академична година в Университета за национално и световно стопанство (УНСС) беше открита със специален гост – председателката на Народното събрание Рая Назарян, която не само впечатлява с академични постижения, но и със своя изтънчен стил и силно присъствие. Бивша отличничка на университета, Назарян е символ на успеха, който младите студенти искат да постигнат. 

Рая Назарян е завършила УНСС със специалност "Икономика и бизнес“, което потвърждава силната ѝ връзка с университета и нейната отдаденост към образованието. В своята реч тя подчерта важността на постоянството, ученето и стремежа към самоусъвършенстване:

"Вярвам, че знанието е най-мощното оръжие, което можем да притежаваме. То ни дава свободата да създаваме, променяме и подобряваме света около нас“. Студентите я аплодираха бурно, виждайки в нея модел за подражание и пример за успех в живота. 

Едно от най-обсъжданите неща по време на събитието беше безупречният стил на Назарян. Тя се появи на сцената в елегантен костюм, съставен от черен класически панталон, блейзър, който подчертава тънката ѝ талия, и копринена блуза отново в черен цвят. По дрехите ѝ никога не може да се определи каква марка са и колко струват, което е запазен трик на председателката на Народното събрание.

Прическата на Рая бе оформена на френски вълни. Изисканата визия на Назарян подсили нейния професионален и стилен образ и създаде сред студентите модата на "тотал блек", което в буквален превод означава всички дрехи да са в черно. Много от присъстващите млади жени изразиха възхищението си в социалните мрежи, като споделиха, че Рая е модерен пример за успешна и самоуверена жена. 

Ректорът на УНСС проф. Димитър Димитров подчерта, че университетът има традицията да подготвя успешни специалисти, които намират реализация в бизнеса и обществения сектор, писа "Ретро". И Рая Назарян е пример за това.

Виж коментарите (0)
Още новини от Любопитни новини:
Турбофилмирана лесбийка: Скандал в "Островът на 100-те гривни"
Дяволският мост в Родопите – символ на конфликт между доброто и з...
Доскорошен кмет използва новия жокер в днешния "Стани богат", тръ...
Обърнете си внимание: Не се фокусираме, просто "скролваме", а тов...
Водещи на bTV се изпокараха в ефир
10 години се носят на вихъра на любовта


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).