Бившата съпруга на Чарли Шийн замесена в смъртта на Матю Пери?

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
21:37 / 28.06.2024
5269
В истински холивудски трилър е на път да се превърне смъртта на актьора Матю Пери. Оказа се, че е възможно в кончината му да са замесени много хора, а сред тях може би е бившата съпруга на Чарли Шийн, Брук Мюлер, пише Mirror.

Мюлер е дала показания в полицията по повод разследването на смъртта на актьора. Според изданието 46-годишната актриса, която има две деца от Шийн, е била разпитвана многократно от полицията в Лос Анджелис, като властите са конфискували телефона и лаптопа й.

Представител на Чарли Шийн коментира ситуацията, като каза пред списание InTouch: "Семейството работи усилено, за да възстанови спокойствието най-вече за децата. Вярвам, че миналите избори на г-жа Мюлер може да са я поставили в позиция да може да предостави информация на разследващите смъртта на г-н Пери. Нищо повече“.

Източникът на Mirror твърди, че Брук Мюлер е завързала "неочаквано приятелство“ с Пери, докато и двамата са се борили с различни зависимости. Източникът каза: "Те се срещнаха в рехабилитационния център. Създадоха неочаквано приятелство... Брук беше на лечение с Матю преди и имаха много връзки в актьорската общност. Това беше неочаквано приятелство, но те разчитаха един на друг".

През последните седмици стана ясно, че много хора раз разпитвани и разследвани за смъртта на Пери, която официално е удавяне след предозиране с кетамин. Въртят се слухове обаче, че Пери може да е бил убит.

Виж коментарите (0)

Още по темата (476):
03.07.2024 Любопитни факти за един от най-гледаните световни сериали
03.07.2024 Невена Цонева на косъм от страшен инцидент
03.07.2024 Грахич и мъжът й с поредна трансформация
03.07.2024 Популярна пловдивчанка показа уникална природа на 50 км от града
03.07.2024 Ива Софиянска - Божкова с решителна крачка по отношение на визията си
03.07.2024 Деси Стоянова и Петър Дочев избухнаха в ефир заради стрелба с газов
пистолет
Още новини от Любопитни новини:
Популярна пловдивчанка показа уникална природа на 50 км от града
Почина носител на "Оскар"
Мика Стоичкова се омъжва?
Пловдивчанинът, предизвикал истински фурор в Капките, днес е рожд...
Дженифър Лопес се появи с изтормозен вид
Мария Илиева си навлече гнева на феновете


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).