Близначките на Зейнеб с таен рожден ден като сватба

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
21:28 / 03.09.2023
20034
Зейнеб Маджурова събра най-близките си приятели на таен рожден ден, който се проведе в скъп ресторант в София. Поводът не е личният празник на младата майка, а първият рожден ден на близначките й Василиа и София, които се похвали, че е родила миналия септември. 

И втората бременност на Зизу премина в пълна секретност, като тя упорито се криеше от медиите и качваше свои стари снимки в социалните мрежи. Бившата репортерка в "На кафе" организирала стилно парти за двете принцеси, а поканените гости били близо 100. ВИП-компанията била забавлявана от Миро от "Каризма", Есил Дюран и класически музиканти. Целият масраф излязъл около 50 бона, които били платени от гордия татко на момиченцата Стоян Балевски.

Зизу и Балевски са заедно от доста години, като двамата все отлагаха момента с децата. Богаташът все още не се е решил да предложи брак на любимата си, която с нетърпение очаква пръстена, който така и не получава. Двамата имат и 4-годишна дъщеря Мириам. Маджурова бленува за момента, когато ще се види булка, но той така и не идва.

Туркинята е сред малкото родни знаменитости, които не посегнаха към безразборните корекции по лице и тяло. Риалити звездата, която изгря в "Биг Брадър", няма силикон в бюста, нито изкуствени джуки и филъри по лицето, но въпреки това е ослепително красива. Вече са единици тези, които са с естествена визия като Зизу.

38-годишната блондинка, която преди водеше рубрика в "На кафе" по Нова тв, а до преди да излезе за втори път в майчинство правеше светски интервюта за "Тази сутрин" по Би Ти Ви, е гадже със Стоян Балевски от 11 години. Двамата се запознават се чрез общи приятели. Макар да се познават известно време, след години попадат в една компания, където се преоткриват и залюбват, припомня "Уикенд".

Бащата на Стоян Балевски – Веселин, е бивш играч на ФК "Левски“, съветник в политическия кабинет на Иван Костов и активист от изпълкома на Българския футболен съюз. Майката на Стоян – Мими Балевска, има икономическо образование. Семейството от години се занимава с проспериращ бизнес, а сина им активно им помага във всевъзможните начинания.

Виж коментарите (0)

Още по темата (6968):
10.09.2024 12 години заедно, 4 деца, а любовта им е като по филмите
09.09.2024 Фаталната любов, която пленява сърцето на Мерил Стрийп, но свършва преди да е започнала
09.09.2024 Георги Тошев призна за Натали Трифонова, шефовете на bTV го спънали
07.09.2024 Бившият съпруг на Меган Маркъл, на когото тя разби сърцето, намери голямата си любов
07.09.2024 Майка на 3 деца и транссексуален напират за "Мис силикон"
07.09.2024 За отмъщение? Джей Ло се появи полугола на премиера
Още новини от Любопитни новини:
Дичо се завърна не къде да е, а в D2
Стоичков показа, че е перфектен играч и с по-малки топки
Колко опасни са диспенсерите за вода
Дарина Павлова доста се поглези
Обрат: Не DJ Мартен, а приближен на Гришо забранил "Луда по тебе"...
Лековитите билки през есента


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).