Божинов и Алисия на корицата на ново светско списание

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (4)
15:39 / 20.07.2006
8839
Истината за връзката на горещата двойка Валери Божинов и Алисия ще бъде разказана за първи път в брой №1 на списание “Story”. Футболната звезда и сексапилната фолкпевица заснеха специална фотосесия за корицата на пилотното издание на популярното в Европа светско издание, което тръгва и в България.

Разследвания на “Story” и информация от най-близките кръгове на двамата влюбени разкриват пред читателите на новото светско списание какво стои в основата на изпепеляващата любов между двете звезди.
Именно истината за живота на български и чужди звезди е главната тема в новото светско издание. “Story” ще се отличава с достоверност на “звездните” истории и уникални снимки на знаменитостите, обещават издателите Санома Блясък България.

“Story” е сред най-популярните светски издания в Холандия, Белгия, Хърватска, Унгария, Чехия, Румъния и Сърбия. Първият брой на българското издание на хитовото списание ще бъде на пазара на 4-ти август.

Главен редактор на новото издание е Анна Кожухарова-Мариянска. Списанието ще излиза всеки петък на цена от 1.60 лв., като първият брой ще е на специална промоционална цена. На повече от 60 страници читателите ще намират любопитни и богато илюстровани материали. Форматът на списанието ще бъде по-голям от съществуващите на пазара и ще се отпечатва на луксозна хартия.

Темите в списанието ще разкриват пред читателите света на звездите от шоубизнеса, спорта, арт средите и т.н. Всеки брой ще надниква в домовете на светските личности, ще представя предпочитаните от тях бутици и ще пътешества сред любимите дестинации за почивка на знаменитостите.

“Story” ще отразява активно и културния живот в България, ще предлага срещи с имена от световната и българската културна сцена. Всяка седмица списанието ще анонсира предстоящите събития и ще отразява най любопитното от светските партита. За читателите периодично ще има специални приложения на актуални тематики.

Валери Божинов е една от звездите и в рекламния клип на списанието, където си партнира с шефката на Visages и една от най-красивите българки, Жени Калканджиева. Атрактивното видео ще се завърти в телевизионното пространство от първите дни на месец август.

Виж коментарите (4)
Още новини от Любопитни новини:
Турбофилмирана лесбийка: Скандал в "Островът на 100-те гривни"
Дяволският мост в Родопите – символ на конфликт между доброто и з...
Доскорошен кмет използва новия жокер в днешния "Стани богат", тръ...
Обърнете си внимание: Не се фокусираме, просто "скролваме", а тов...
Водещи на bTV се изпокараха в ефир
10 години се носят на вихъра на любовта


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).