Братоева решава да ухажва Цитиридис след бас с колежка

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
12:00
903
Новата водеща на "Гласът на България" – Боряна Братоева, все още се вълнува силно преди да излезе на сцена. Звездата вярва, че това е нещо хубаво. Ако притеснението се изгуби, не знам дали има смисъл да се занимаваш с тази професия", категорична е тя. Неслучайно навремето зарязва правото, за да се посвети на голямата си любов – актьорското майсторство.

Любимата на Николаос Цитиридис казва, че не се страхува да поема рискове – нито в личния си живот, нито в професионалния. Като студентка тя прави рязък завой в кариерата, който шокира близките й,  но днес не съжалява за избора си. Чаровната брюнетка завършва математическа гимназия, а после 2 години учи право. Внезапно решава да обърне гръб на юридическото образование, за да се отдаде на актьорството.

"Ходех на лекции и упражнения в Административния съд, но точно тогава видях, че в една актьорска школа в читалището до нас търсят нови хора", разказва екранната Виктория от сериала "Съни бийч". Този момент преобръща живота й. В началото тя се записва само и единствено, за да преодолее притеснението си. Иска да е по-уверена, когато се изправя в съда и си мисли, че именно тези занимания ще й помогнат да говори по-добре пред публика. Впоследствие обаче се оказва, че сцената й е много на сърце.

Родителите на Боряна са в шок, когато им съобщава, че се отказва от правото. Опитват се всячески да я накарат да преосмисли решението си, а майка й не й говори няколко месеца. 

"Смятаха, че правя най-голямата грешка в живота си", спомня си Боряна. След това обаче родителката свиква с мисълта и вече подкрепя дъщеря си във всяко едно начинание. Дори й се извинила, че реагирала така.

"Актьорската професия е нещо, което трябва да изграждаш до края на живота си. Наистина е интригуваща и те прави щастлив. Не знам как щях да се чувствам като съдия, прокурор или адвокат – усещах, че не е моето, въпреки че се мъчех да се самозаблуждавам колко интересна и подходяща професия е това за мен", убедена е Братоева.

Тя завършва НАТФИЗ през 2014 г. Налага се да се отърве от варненския си диалект и да ходи на уроци по дикция. "Когато съм във Варна обаче, с най-голямо удоволствие си връщам диалекта! За мен диалектите са толкова благозвучни, толкова мелодични, толкова интересни! Да, професията е такава, че трябва да се научим да говорим правилно, но пък ето – има сериал като "Съни бийч", който показва колорита на диалекта и това колко симпатичен може да стане някой персонаж, когато говори така", разказва актрисата.

Що се отнася до личния живот, Боряна е щастливо обвързана с водещия Николаос Цитиридис вече трета година. Първоначално двамата криеха отношенията си, но "Уикенд" осветли връзката им. Боряна е с 5 лета по-възрастна от него, но явно тази разлика не ги притеснява особено. Преди това слуховете свързваха звездата с колегата ѝ  Иво Аръков.

Интересна подробност е, че Братоева решава да ухажва Цитиридис след бас колежка. Тя отдавна го харесва, но не събира смелост да го заговори. "Нашата връзка е дело на един бас - между мен и колежката ми Патриция Пъндева от Пловдивския театър", признавала е Боряна. Когато я канят да гостува в шоуто на комика по Би Ти Ви, брюнетката получава идеална възможност да изпълни намеренията си. Тогава с водещия си разменят профилите в социалната мрежа, а отношенията им се развиват бързо и естествено. До ден днешен са заедно и дори се говори, че мислят за брак и дете.

В началото Николаос няма идея коя е Братоева, тъй като изобщо не гледа български сериали. Дори ехидно я попитал дали има реплики, или играе "момичето, което сервира кафето". После обаче поправя тази грешка и разучава подробно биографията ѝ.

Шоуменът многоктатно е подчертвал в публичното пространство, че сърцето му е заето. 

"Имам приятелка - тя е най-умната, най-хубавата, най-прекрасната и ме кара да се усмихвам широко", признавал е гърка.

Преди да се залюби с Боряна, той излизаше с рекламистката Ева. Не е известна причината, поради която са се разделили, но вероятно се касае за несходство в характерите. Цитиридис винаги е предпочитал сериозните отношения. С първата му любов Моника даже стигнат до годеж. Той e само на 20 години, когато поднася пръстен на тогавашната си изгора и предлага брак. Двойката започва да стяга венчавка, но в този момент Николаос осъзнава, че са твърде млади за такава важна стъпка. 

"Страхът дойде, когато започнахме да търсим място за сватбата. Тогава осъзнах, че да се оженя на 20 години е голяма глупост", разказвал е шоуменът. С днешна дата обаче е по-улегнал и съвсем сериозно се замисля да стигне под олтара с актуалната си любима.

Цитиридис подкрепя Боряна в новата й роля като водеща на "Гласът на България" и често изразява възхищението си към нея в социалната мрежа. Актрисата си партнира с Владимир Зомбори. 

"С Влади сме приятели от години и се радвам, че именно сцената на "Гласът на България" е първата, която ни събира професионално. Двамата сме много различни като темперамент и мисля, че се допълваме чудесно! Нямам търпение и зрителите да разберат колко як сезон ги очаква!", доволна е Братоева, която за първи път е водеща на подобен формат, затова е изпълнена с ентусиазъм и положителни емоции.

Виж коментарите (0)

Още по темата (1981):
24.09.2024 Николаос Цитиридис: Аз сам се прецаках
24.09.2024 Сериозна битка в "Коя е тази песен?"
24.09.2024 Експертиза посочва държал ли е пистолет Христо Шопов по време на скандала с Патриша Хийтс
24.09.2024 Оперират Галена
24.09.2024 22-годишен милионер влиза в "Биг Брадър"
24.09.2024 На 79 звезда от култовата група АББА се ожени за 51-годишната си
приятелка
Още новини от Любопитни новини:
Останала е под пари! Сърби разкриха хонорара на Камелия за купона...
Катето Евро: Каква загуба, той вече не живее при мен!
Семейството на Брус Уилис не знае дали той ще успее да отпразнува...
Какви обикновено са причините, които ни принуждават да продадем а...
Какво ни чака до края на септември според датата на раждане
Стефанос Циципас: Григор Димитров за президент на Европейския съю...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).