Братът на Ружа Игнатова стяга сватба

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
11:20
650
Братът на Ружа Игнатова – Константин, ще се жени! 

Двойката за пръв път бе показана в профила на известните фотографи Srebar Photography, чието дело е и красива фотосесия. На снимките се вижда, че Константин и Стефани се лудо влюбени един в друг, а красивите фотоси са само началото на това прекрасно пътешествие, защото скоро ще има сватба.

"Един мой приятел ми каза: "Не е ли смешно, че всичко, което трябва да оцелее биологично, идва по двойки? Бели дробове, бъбреци, уши, очи и така нататък. Но ние започваме да живеем, когато сърцата започнат да бият по двойки. Може би това е целта на живота, намирането на един човек, който те учи да бъдеш пълноценен", прочувствено пише Константин Игнатов в социалните мрежи по повод новата си изгора, с която скоро ще се венчаят пред очите на Бог.

Очевидно проблемите вече са зад гърба на брата на Ружа Игнатова, който вече няма нищо общо с измамите на сестра си и се опитва да уреди живота си. Константин Игнатов се опитва да води съвсем нормален живот, който е съвсем естествено да го заведе до олтара.

Неприятностите за брата на Ружа започнаха през 2019 г., когато беше арестуван на международното летище в Лос Анджелис. По късно същата година Константин се призна за виновен по обвинения в пране на пари и измама. Игнатов сключи сделка с правителството на САЩ. Последваха арести на ключови фигури, но най-важната от тях продължава да убягва на правосъдието, а именно сестра му Ружа. Местонахождението на криптокралицата остава неизвестно и в момента тя е в списъка на Федералното бюро за разследване (ФБР) "Десетте най-издирвани". Българката е обвинена задочно от властите на САЩ за крупните измами.

Игнатов бе смятан за лидер на OneCoin, след като сестра му Ружа изчезна през 2017 година. Сега мъжът твърди, че няма да стъпва накриво повече и каза, че се е получил от грешките си. Очевидно Константин е обърнал нова страница в живота си.

Схемата OneCoin

През 2014 г. Игнатова и нейният партньор Себастиан Грийнууд основаха OneCoin, базирана в България компания, която е рекламирана като нова виртуална валута, която ще бъде "убиецът на биткойни". OneCoin се оказва куха валута, която завлича стотици хиляди хора по целия свят с милиарди. Игнатова изчезна безследно, след като се качи на полет от София за Атина на 25 октомври 2017 г. Родената в България германска гражданка буквално се изпари, но заедно с 1 милиард и 27 милиона лева в биткойни - конкурентната валута, която тя обеща да убие, припомня "България Днес".

Виж коментарите (0)

Още по темата (53):
13.08.2024 Емануил Йорданов: Срещу Ружа Игнатова би следвало да се ангажират много сериозни усилия
08.08.2024 Замразяват активите на криптокралицата Ружа Игнатова
28.06.2024 Братът на Ружа Игнатова проговори за затвора
27.06.2024 Братът на Ружа Игнатова: Получавам нормална заплата, нямам "Ламборгини", обичам да чета Достоевски в оригинал
27.06.2024 Криминален психолог: Измамата на Ружа Игнатова с криптовалутата е типична Понци схема
26.06.2024 Обявиха 5 милиона долара награда за Ружа Игнатова
Още новини от Любопитни новини:
Направо неузнаваем: Никога не сте виждали Геро толкова слаб и рус...
Покупката на ананас или маруля е открита покана за флирт?
Камелия: Чалгата е поведение, а попфолкът не може да бъде изкорен...
Последната кралица в Европа влезе по спешност в болница
Диона отново насочи погледите към себе си, отнесе хейт
Колега на DJ Мартен: Той отнесе много хейт, но от рекламата спече...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).