Бясна конкуренция между двата телевизионни гиганта наесен

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
14:33 / 03.09.2024
3859
Първият сезон на приключенското риалити "Островът на 100-те гривни: Другата вселена“ стартира в ефира на bTV на 16 септември (понеделник) точно в 20.00 часа.

Официалното съобщение показва, че Островът се отказва от пряката конкуренция с "Игри на волята". Най-рейтинговото предаване на Нова тръгва с два дни по-рано-на 14 септември и ще се излъчва шест дни в седмицата - от понеделник до събота. Сблъсъкът между двете предавания ще се случи чак в понеделник, на 16 септември от 20 часа, когато Островът и Игрите ще се излъчват паралелно по двете частни телевизии.

Водещи са актьорът Александър Сано и актрисата и модел Диляна Попова, които ще пренесат зрителите сред екзотичните плажове и дълбоки води на Филипините. Драматичен сблъсък на характери, истинско изпитание на духа и силата и свят с неписани закони.

Продукцията е премиерна за българския ефир и ще предложи интересна, динамична и напрегната игра със зрелищни битки и неочаквани обрати, достойни за трилър. За да оцелеят, участниците ще трябва да мислят на бързи обороти и да коват стратегии в движение. Съюзите тук ще бъдат всичко, а приятелствата ще струват цяло състояние, защото крайната цел е лъвски пай от наградния фонд от 300 000 лева.

На старта 30-те играчи ще разполагат с равен брой гривни, които ще отговарят на определена парична стойност. Целта на състезателите е да печелят възможно най-много гривни в изтощителни състезания за сила, издръжливост, съобразителност и адаптивност, като "уловката“ е, че те ще ги получават реално от своите конкуренти. При напускане на Острова този, който си тръгва, ще трябва да свали "богатството“ от ръката си и да го даде на играч, който остава в играта.

Правилата са еднакви за всички състезатели и във всяка минута ще държат под напрежение зрителите пред екраните в първия български сезон на "Островът на 100-те гривни“, пише Hotnews.bg. Приключенското риалити е по лиценз на шоуто "Million Dollar Island“, което се превърна в сензация през 2023 г. и завладя сърцата и умовете на милиони зрители по света.

Виж коментарите (0)

Още по темата (6968):
10.09.2024 12 години заедно, 4 деца, а любовта им е като по филмите
09.09.2024 Фаталната любов, която пленява сърцето на Мерил Стрийп, но свършва преди да е започнала
09.09.2024 Георги Тошев призна за Натали Трифонова, шефовете на bTV го спънали
07.09.2024 Бившият съпруг на Меган Маркъл, на когото тя разби сърцето, намери голямата си любов
07.09.2024 Майка на 3 деца и транссексуален напират за "Мис силикон"
07.09.2024 За отмъщение? Джей Ло се появи полугола на премиера
Още новини от Любопитни новини:
Лековитите билки през есента
Зрителка: Тези не са племе, а сбирщина от хора
Милионерска съпруга: Два пъти преживях да чакам изследвания за ра...
Уловиха чудовищен шаран, тежащ колкото дете в първи клас
Мартен Роберто за отказа да пусне на Джокович "Луда по тебе": Тов...
Обратите в живота на Венета Райкова валят един след друг


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).