ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Музика
Личности
Културни
Кино и филми
Други
Кулинарни
Д-р Неделя Щонова: Да работиш в змиярник е ужасно
Автор: Екип Plovdiv24.bg 10:52 / 04.06.2024Коментари (0)3319
©
Доктор Неделя Щонова преживява драматично обвиненията, че е спечелила нечестно "Денсинг старс и отнела победата на младата певица Дара. Лекарката, която винаги е била открита към журналисти и почитатели, вече отказва интервюта, като се извинява с психическа и физическа умора, пише Минаха години.

Днес тя е фокусирана върху бъдещето на дъщеря си, която ще бъде студентка тази есен. Не за първи път Щонова се сблъсква с доста злобни коментари, като най-много я боляло от нападките, че няма деца. Няма да забрави как бързала да монтира в телевизията, когато чула от един ъгъл: "Щонова може да има рейтинг и да ходи, по конгреси, ама си няма дете. Тя е бездетна!“. Светът се сринал, но тя решила да не се фокусира в проблема, да продължи напред - да лекува, да пише статии, да снима предаване. Успяла да сбъдне мечтата си след седем години чакане на 9 юни дъщеря й Лили ще празнува 19-и рожден ден.

Миналата година Лилия-Сапфира бе абитуриентка у нас, после продължи да учи и в Англия, където се дипломира и с тамошна тапия за завършена гимназия. Веднага след края на танцувалното риалити Неделя и мъжът й заминаха, за да присъстват до порасналото си дете на този важен ден. "Няма такъв миг на света! Вълнението да съпреживея дипломирането на моето малко момиченце. Браво, Лили! Безусловна моя обич. Ти се появи толкова трудно на белия свят. Появи се като едно малко чудо. И аз винаги мислех, че трябва да те пазя, да те уча, да те закрилям, да ти давам посоки, сили, помощ и ориентири. А истината е, че през цялото това време ти мен учеше, ти ме закриляше, ти ми даваше сили, опора, криле, светлина и пример! Благодаря ти, детето ми!", сподели лекарката.

По време на "Денсинг старс" тя на няколко пъти разказваше как нейното дете и неговите съученици гледал и шоуто и стискали палци на Щонова. Приятелката на Лили дори не можела да повярва, че гъвкавата и младолика жена е нейна майка. След един от танците Илиана Раева издаде и истинската възраст на партньорката на Наско Месечков, за която тя не обича да говори. "Можете ли да си представите, че това момиче е на 53?", риторично попита легендарната треньорка, сочейки към докторката. Щерката винаги е твърдяла, че е израснала със своя по-голям "брат" - предаването на майка й. Неделя обожава работата си, но винаги подхожда към нея отговорно.

Напук на разпространеното мнение, че за да се задържи едно предаване по телевизията се нужни само три "с" - секс, скандал, спорт, Щонова показва как да се грижим за здравето си без жълтини. Категорична е, че отдавна е надмогнала егото си и затова чува критиката, когато тя е градивна.

"Да работиш в змиярник е ужасно. Ограбващо, страшно и поболяващо. И обратно - когато "азът" е заменен от "нас", когато ходиш с желание на работа и си окрилен, процесът върви чудесно", разсъждава докторката, която е много доволна, че сега работи с екип-мечта за "Духът на здравето". Тя и Месечков често танцуваха с кауза, а едно от изпълненията им на 9 април бе посветено на таткото на Щонова. Васил Щонов почина през лятото на 2022 година, след като дъщеря му направи и невъзможното да го спаси и му осигури най-добрите специалисти и операции.

Малко преди да си отиде от този свят, той чукна 80 години. Баща й е преподавател, от първи до пети клас бъдещата лекарка прекарва в Мозамбик, където той работи в университет, а майка й е учителка към българското посолство. Името на таткото носи братът на Неделя, който бе служебен министър на икономиката и енергетиката в правителството на Георги Близнашки, а днес работи в частния сектор.

Неделя не иска да издава към каква професия се е насочила дъщеря й, но със сигурност ще подкрепя Лили и в професионалния й път, припомня HotArena.


Още по темата: общо новини по темата: 6802
27.06.2024 »
22.06.2024 »
21.06.2024 »
20.06.2024 »
20.06.2024 »
20.06.2024 »
предишна страница [ 1/1134 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Още новини от Любопитни новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Юни 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Акция "Наглец" на Plovdiv24.bg срещу неправилното паркиране
ТВ и шоу сезон 2024/2025 г.
Електронно таксуване в градския транспорт
Лято 2024
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: