Да отидеш с велосипед от София до Дубай, историята на Мартин

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
10:10 / 01.10.2023
3280
Да отидеш с велосипед от София до Дубай - това е истинско предизвикателство! Не само, че трябва да преодолееш 5000 километра, но трябва да ги изминеш на две колела! Това е нещо, което само най-смелият и атлетичен авантюрист може да си представи. Но има един човек, който е решил да се изправи пред това уникално предизвикателство - Мартин Гергов.

Мартин Геров е военен, фитнес инструктор и блогър. Той ще положи старта на HopeMakers.bg (Български създатели на надежда) , организация, която създава надежда в животите на хората към един по-добър свят.

Предизвикателството ще започне на 1-ви ноември 2023-та година.

Тази инициатива според него не само ще привлече вниманието към добротата и подкрепата, но ще насърчи всички нас да преследваме своята страст и да променяме света около нас към по-добър.

Мартин Гергов не само ще прекоси границите на физическите възможности, но и ще тества тези на психическите. 

С инициативата Hope Makers Bulgaria той ще продължава напред, каращ ни да вярваме, че всеки от нас може да създава промяна и да бъде създател на надежда. Нека се вдъхновим от Мартин и да му пожелаем успех в това голямо предизвикателство!

Така че, нека да се впуснем в това предизвикателство заедно с Мартин и "Български създатели на надежда"! Нека подкрепим техния невероятен начин да създават надежда в света и да променят животите на все повече хора. Всички заедно можем да направим големи неща!


Виж коментарите (0)
Още новини от Любопитни новини:
Ендокринолог: Дългият сън в детската градина води до ранно затлъс...
Биляна Йотовска се похвали с важен момент в образованието на дъще...
Маги Сидерова се отправи към екзотичен остров с любимия
Д-р Ива Гаврилова: Тенът не е на мода
Адвокат от Пловдив: Анализите му са на ниво 5-6 клас от Спортното...
Рафи Бохосян за баща си: Отне ми време да разбера, че тази болка ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).