Децата на Елена Йончева и Сергей Станишев - първи приятели

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (1)
15:56 / 09.05.2024
29603
Журналистката Елена Йончева ще навърши 60 години в края на май като самотна майка. Кандидатката за евродепутат от ДПС отглежда сина си Теодор съвсем сама, без той да подържа какъвто и да било контакт с баща си Пламен Тодоров от вече 4 години. Момченцето е на 7 и посещава престижно училище в Брюксел.

По ирония на съдбата там малкият Тео е пръв приятел с децата на бившия интимен партньор на майка си - Сергей Станишев. Йончева не крие, че откакто се справя с майчинските задължения самостоятелно, единствените хора, на които разчита, докато е в чужбина, са всъщност бившият любим и настоящата му съпруга Моника. Съвместното им минало не пречело по никакъв начин на настоящите им приятелски взаимоотношения и те били единствените, на които Елена имала доверие по отношение на сина си. Често си гостували едни на други, защото обитавали жилища под наем в Брюксел, които се намирали в непосредствена близост едно до друго.

Йончева е преустановила абсолютно всякакъв контакт с бащата на сина си архитект Пламен Тодоров и неговите роднини. Двамата имаха съдебни разпри, които завършиха в полза на майката. Причината за тяхната раздяла стана аферата на бившия партньор на журналистката с неговата млада колежка Виктория, която миналата година роди син на Пламен.

Тя работи в архитектурната фирма на Тодоров от дълго време, а от няколко години насам се говореше, че двамата са смесили личното и професионалното и живеят заедно. За първи път съмнения, че са интимни партньори, се появиха през 2019 г., когато фотографите на "Ретро“ хванаха архитекта в крачка с колежката му по време на командировка до Шумен, когато двамата нощуваха в обща стая в местен хотел. По това време той все още бе обвързан с Елена. След случката тръгнаха и първите спекулации, че връзката на Пламен и Йончева е пред разпад.

Само три години по-рано журналистката роди от него син на пределната 52-годишна възраст след поредица от неуспешни ин витро опити. Общото дете на Пламен и Елена замина с нея за Брюксел, когато тя бе избрана за евродепутат, а той заживя с настоящата си млада изгора.

Пламен и Виктория са неразделни, видно е от снимките им в социалните мрежи. Непрестанно обикалят света в компанията на 1-годишния си син. На нито един семеен празник, пътешествие или повод обаче Теодор не присъства, което вероятно означава, че двете братчета с общ татко не са се срещали и не се познават.

Виж коментарите (1)

Още по темата (6970):
24.09.2024 Ивайло Захариев: Съпругата ми бе подложена на онлайн тормоз
24.09.2024 Хванаха Радина Кърджилова как се кара с новото гадже на улицата
10.09.2024 12 години заедно, 4 деца, а любовта им е като по филмите
09.09.2024 Фаталната любов, която пленява сърцето на Мерил Стрийп, но свършва преди да е започнала
09.09.2024 Георги Тошев призна за Натали Трифонова, шефовете на bTV го спънали
07.09.2024 Бившият съпруг на Меган Маркъл, на когото тя разби сърцето, намери голямата си любов
Още новини от Любопитни новини:
Неузнаваем: Известен актьор се стопи, отслабна с 30 кг
Дени от "Игри на волята" отново избухна със стил
Филип Киркоров отново разби с вида си
Слави Трифонов и Емилия се събраха
Най-влиятелната държава в ЕС за стоките от "Тему" и "Шейн": Това ...
Ралица Паскалева унижи плувкинята Габриела Димитрова пред половин...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).